Anyukám miért élvezi, hogy bonyolíthatja a dolgaimat?
Mondtam anyának, hogy szeretnék átmenni holnap késő délután a barátomhoz, és vasárnap mivel úgyis kell mennem este Pestre, tőle tudnék menni - a barátom egy másik városban lakik, a mi városunk és Pest között, szóval onnan közelebb is lenne.
Erre elkezdte, hogy hááát oké, de mi lenne ha inkább szombat délután mennék, meg vasárnap inkább hazajönnék és úgy mennék pestre..
Ha azt mondaná, hogy szombaton segítenem kell xy dolgot, akkor egy rossz szavam se lenne, tudják jól hogy szívesen kiveszem a részem az itthoni munkákból. Azzal sincs gond, hogy mindig csavargok, idén szombat délutánonként jártam el itthonról és vasárnap jöttem haza,azonkívül minden estét a szüleimmel töltöttem, beszélgettem velük, meg segítettem is, tehát se a dolgom, se őket nem hanyagolom el.
Valaki szülő meg tudná magyarázni, hogy mi értelme ezeknek a totálisan értelmetlen szivatásoknak? Ő nem tudja megmagyarázni, semmi indoklást nem ad, hogy miért kéne 2-szer annyit utaznom, és kevesebbet lenni a barátommal.. Akivel csak hétvégéken tudok találkozni.
Valaki érti ezt a logikát?
Mert így többet vagy otthon, plusz egy éjszakával többet alszol otthon...
Anyukádnak meg kellene értenie, hogy már nem vagy kisgyerek.
Azért azt le írhattad volna, hogy hány éves vagy.
Merthogy a 15 éves lányomnak nem engedném meg az ott alvást, még 1 napot sem az biztos. Ellenben a 16-17 éves lányomat már nemigen tartanám vissza 1 éjszaka ott alvástól, amennyiben ismerem a fiút. Sőt, a 18-19 éves lányomnak megengedném hogy péntek-szombat este ott aludjon.
Ez nem mindegy.
Ettől eltekintve nekem is ilyenek voltak a szüleim, ha előre egy héttel szóltam hogy el szeretnék menni, ők akkor is még az utolsó percben is variálni akartak. Ez egyszerűen ember függő.
Kedves 4-es!
És neked mit sír a szád, hogy neked még ezt sem engedték meg? Másnak meg még családja sincs, úgyhogy ne panaszkodj.
Oltasz itt minket, hogy sír a szánk, miközben te is csak sajnáltatni jöttél magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!