Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért dobálja ki anyám a...

Miért dobálja ki anyám a dolgaimat?

Figyelt kérdés
Már kiskoromban is megcsinálta azt, hogy a számomra fontos dolgokat (akkoriban játékokat, képregényeket amiket gyűjtöttem) önkényesen kidobta. Pl mentem haza iskolából és kerestem a dolgaim amiket szeretek amikre vigyáztam, és kidobta mert takarított. Holott nem voltak szana-szét hagyva, a helyükön voltak. Nagyobb koromban megcsinálta azt, hogy beraktam egy pohárba tisztító folyadékba az ékszerem, mondtam hogy mi van abban a pohárban, erre másnapra hopp, kiöntötte a lefolyóba, az ékszeremmel együtt. Volt hogy az új személyimet dobta ki felbontatlan boritékostul, és mehettem kikukázni.Pár napja édességet kaptam az egyik francia barátomtól amit franciából küldött, kértem anyut hogy a dobozát ne dobja ki, mert el szeretném rakni emlékbe. A csokit megette, a dobozt kidobta. Miért dobálja ki anyám a számomra fontos dolgokat?
2023. aug. 8. 13:45
1 2 3 4 5 6 7 8
 1/77 anonim ***** válasza:
95%

Mert nem szeret téged, mivel magát sem szereti.

Mi a terved a jövőre? Min szeretnél változtatni?

2023. aug. 8. 13:49
 2/77 anonim ***** válasza:
95%
Ezt miért nem töle kérdezed meg?
2023. aug. 8. 13:51
 3/77 anonim ***** válasza:
95%
Mentalisan beteg az ilyen. Nagyon sajnalom.
2023. aug. 8. 13:51
 4/77 anonim ***** válasza:
79%
Mert ennyi év után sem tanultad meg, hogy a fontos dolgokat el kell előle dugni, mert egy szemétláda. Nem értem az ilyen kérdéseket. Jajj xy 10-20-30 éve csinálja ezt meg ezt a szörnyű dolgot, és tegnap megint megtette és én ezredszerre is meglepődtem ezen. Mit tegyeeeeeeeek? Nőj fel...
2023. aug. 8. 13:52
 5/77 anonim ***** válasza:
96%

Bunkóság a részéről, nem fogja fel, hogy attól, hogy az ő gyereke vagy, még neked is van tulajdonod.

Kérd meg, hogy ne nyúljon a te dolgaidhoz.

Nekem kiskoromban csinálták rokonok (tehát nem a szüleim, nagyszüleim, csak random rokonok, akik mondjuk egy vendégségben nálunk voltak), hogy levettek a polcomról valamit és a kisebb rokongyerekeknek adták, mert az kicsiknek való, nekem már úgyse kell. Volt ilyen ruhával is, hogy a szárítóról szó nélkül levett egy pólót egy rokon, hogy ráadja a gyerekére, mert az beleizzadt a pólójába. Mikor szóltam, azt mondta, hogy én úgyis ki fogom nőni nemsokára, az ő gyerekére meh még sokáig jó lesz, hallgassak.

Azért lett ezeknek vége, mert volt egy rohadt drága Barbie szettem, amiért nagyon sokat dolgoztak anyámék és szülinapi ajándékom volt, aztán pár héttel később egy rokon nő elkezdte kiválogatni belőle a részeket, hogy mi lenne jó az ő lányának, mert egy olyan nagy lány, mint én, ne babázzon és apám irdatlanul leüvöltötte, hogy ne nyúljon a dolgaimhoz.

Szerintem a korábbiakról nem is tudtak én meg nem mertem szólni.

2023. aug. 8. 13:55
 6/77 A kérdező kommentje:

Az engem kioktatóknak: szerintetek az a normális, ha pl zárt szekrényben tartod a személyes dolgaid? Ez nektek a normális? Akkor én sajnállak titeket.

A másik meg az, hogy mondja jó, mehertette, nem dobja ki, és mindig újra és ujra megteszi. Megindokolni nem tudja.

2023. aug. 8. 14:00
 7/77 A kérdező kommentje:
5-ös, egyedül te tudod hogy miről beszélek, és hogy milyen fájdalmas dolog ez.
2023. aug. 8. 14:01
 8/77 anonim ***** válasza:
100%

Ötös vagyok, közben eszembe jutott, hogy a tesóm barátnői is vittek el eztazt a cuccaim közül, mert cseréltek tesómmal, de ő nyilván nem a saját cuccait adta oda.

Nagyon utáltam, hogy keresek valamit, aztán szól, hogy ennek meg annak adta oda valami hülyeségért cserébe.

Ráadásul közös szobánk volt, semmi se volt zárható, ezért rohadt kreatívnak kellett lenni, hogy eldugjam, ami nagyon fontos nekem.

Nyilván gyerekek voltunk, nálunk működött, hogy beköptem anyának, meg azt játszottam, hogy megátkozom az ajtót, hogyha azon keresztülviszi a cuccomat a tudom nélkül, akkor átkozott lesz, meg ilyenek, ilyesmi itt nem fog működni.

:/ Együtt érzek.

2023. aug. 8. 14:08
 9/77 LuckyLevi ***** válasza:
28%

Te gyűjtögető vagy, anyukád pedig rendmániás. Ki kell tiltanod a szobádból. Majd Te azt rendben tartod.

Mondjuk azt nem értem, hogy az ajándék csokidat milyen indíttatásból ette meg.

Lehet, hogy nagyobb a baj, mint gondolom. Lehet, hogy úgy tekint rád, mintha a tulajdona lennél, minden csetreszeddel együtt.

2023. aug. 8. 14:09
 10/77 A kérdező kommentje:
Emögött igazán az ember azt érzi, hogy semmit nem számít. Mindenemre mindig vigyáztam, megbecsültem amim van, erreamásik ember kidobja azt, amiről tudja, hogy számomra fontos. Emögött a tettmögött a tisztelezlenséget, az értéktelenséget érzi az ember.
2023. aug. 8. 14:12
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!