Miért dobálja ki anyám a dolgaimat?
Figyelt kérdés
Már kiskoromban is megcsinálta azt, hogy a számomra fontos dolgokat (akkoriban játékokat, képregényeket amiket gyűjtöttem) önkényesen kidobta. Pl mentem haza iskolából és kerestem a dolgaim amiket szeretek amikre vigyáztam, és kidobta mert takarított. Holott nem voltak szana-szét hagyva, a helyükön voltak. Nagyobb koromban megcsinálta azt, hogy beraktam egy pohárba tisztító folyadékba az ékszerem, mondtam hogy mi van abban a pohárban, erre másnapra hopp, kiöntötte a lefolyóba, az ékszeremmel együtt. Volt hogy az új személyimet dobta ki felbontatlan boritékostul, és mehettem kikukázni.Pár napja édességet kaptam az egyik francia barátomtól amit franciából küldött, kértem anyut hogy a dobozát ne dobja ki, mert el szeretném rakni emlékbe. A csokit megette, a dobozt kidobta. Miért dobálja ki anyám a számomra fontos dolgokat?2023. aug. 8. 13:45
21/77 A kérdező kommentje:
19-es nincs bennem semmilyen mantra! Teljesen reálisan látom az anyámat, nem vagyok vele elfogult, és gond lehet a szövegértelmezéseddel, ha eddig ezt nem vetted észre a kommentjeimből! A kérdésem az volt, miért csinálja ezt? Ő maga nem tudja megondani.
2023. aug. 8. 14:34
22/77 A kérdező kommentje:
Nem tart semmilyen kontroll alatt, nem is értem hogy jött ez ide? Csupán a személyes dolgaim nem tartja tiszteletben.
2023. aug. 8. 14:35
23/77 LuckyLevi válasza:
#19 Miért ne szeretné? Távgyógyítasz is, vagy csak psziolóanalízist végzel, anélkül, hogy találkoztál volna az anyjával?
24/77 anonim válasza:
Igen, szivesen gyógyítom azt, aki motivált. Itt kevés az ilyen ember.
25/77 LuckyLevi válasza:
#24 Ha nem vevők rád, akkor próbálkozz öngyógyítással!
26/77 A kérdező kommentje:
Na 24-es, látom te valami önjelölt guru vagy. 🤣
2023. aug. 8. 14:40
27/77 LuckyLevi válasza:
De valamiért nem vevők rá. :)
28/77 anonim válasza:
Igazából én úgy látom, persze nem ismerlek, de pár mondat sokszor elég összeraknom egy személyiséget, hogy te is tele vagy agresszióval és integrálatlan haraggal, ami nem tudod kinek szól. De a neved mutatja, hogy szeretnéd, hogy valaki tiszta, ítélkezésmentes figyelmet adjon neked.
Mindent megkaphatsz, értékes tagja vagy a társadalomnak.
29/77 A kérdező kommentje:
Miért vagyok agresszív? Te szereted ha valaki önkényesen kidobja azokat a dolgokat amikről tudja hogy neked fontosak? Ha igen, akkor dobd ki a macskát ha pl az fontos valakinek. Neked nem az, hát miért nem dobod ki? Azért mert tiszteled a másikat! Tehát hol miben vagyok agresszív???
2023. aug. 8. 14:49
30/77 A kérdező kommentje:
Meg mi van a nevemmel? Te miről beszélsz?
2023. aug. 8. 14:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!