Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért dobálja ki anyám a...

Miért dobálja ki anyám a dolgaimat?

Figyelt kérdés
Már kiskoromban is megcsinálta azt, hogy a számomra fontos dolgokat (akkoriban játékokat, képregényeket amiket gyűjtöttem) önkényesen kidobta. Pl mentem haza iskolából és kerestem a dolgaim amiket szeretek amikre vigyáztam, és kidobta mert takarított. Holott nem voltak szana-szét hagyva, a helyükön voltak. Nagyobb koromban megcsinálta azt, hogy beraktam egy pohárba tisztító folyadékba az ékszerem, mondtam hogy mi van abban a pohárban, erre másnapra hopp, kiöntötte a lefolyóba, az ékszeremmel együtt. Volt hogy az új személyimet dobta ki felbontatlan boritékostul, és mehettem kikukázni.Pár napja édességet kaptam az egyik francia barátomtól amit franciából küldött, kértem anyut hogy a dobozát ne dobja ki, mert el szeretném rakni emlékbe. A csokit megette, a dobozt kidobta. Miért dobálja ki anyám a számomra fontos dolgokat?
2023. aug. 8. 13:45
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/77 A kérdező kommentje:
A mónika show is hogy jön ide?
2023. aug. 8. 15:21
 52/77 LuckyLevi ***** válasza:
23%
Innentől kezdve már nem áll meg a feltevésem, hogy rendmániás az anyuka. De már zavaros is az egész, ahhoz, hogy új elméletet gyártsak. Valahogy így már nem kerek a történet. Hirtelen új infó kerül elő. Már nem érzem, hogy hiteles lenne a kérdező.
2023. aug. 8. 15:24
 53/77 anonim ***** válasza:
7%
#21. Kerdezo: kenyszeres, rendmania. Addig nem tud megnyugodni, nem erzi magat biztonsagban, amig el nem vegzi, amirol ugy erzi, szukseges. Ez is egy betegseg.
2023. aug. 8. 15:27
 54/77 anonim ***** válasza:
88%
Mondjuk 50 válasznál járunk, 6. oldalon, de a legelső válaszomban már megkérdeztem, hogy mi a terved a jövőre nézve, mert anyád nem fog változni. Na ez a Mónika show. Nem fogsz tenni semmit. Marad így. Csak akkor minek a kérdés? Vagy mit akarsz? Nem szeret, valami miatt szarul alakult az élete, te viszed tovább, kontrollmániás. Ez az oka. Neked kell változtatni. Költözni, szobádat kulcsra zárni. Ez van, nincs más. Mély pszichológiai okokat kellene feltárni, hogy kommunikálni tudjatok egy pár év múlva. Nem fogtok tudni, mert nem változtatsz. Legalább te. Ha egyszer te írtál ki kérdést.
2023. aug. 8. 15:28
 55/77 anonim ***** válasza:
81%
Milyen rendmánia? Csak az ő cuccait dobálja. Másét nem. Nem szereti valamiért. Amit én is megértek lassan.
2023. aug. 8. 15:30
 56/77 LuckyLevi ***** válasza:
88%
#54 Mónika, nem akar és/vagy nem tud változtatni. Csak kíváncsi volt, hogy mit mond a nép a témában, meg egy kicsit ki akarta ventillálni a frusztrációt.
2023. aug. 8. 15:31
 57/77 anonim ***** válasza:
90%
Sajnálom akkor, hogy még itt tart.
2023. aug. 8. 15:38
 58/77 Hammer2 válasza:
15%
Egyszerűen rendmániás, valszeg ez egy betegség is. Segítségre szorul.
2023. aug. 8. 15:46
 59/77 anonim ***** válasza:
96%
Ez egy nagyon komoly probléma, nem tiszteli a privát szférát. Apukám ugyanez volt, csak ő mindig kopogás nélkül benyitott a szobámba. A költözés oldotta meg. Kevésbé intelligens megoldás, ha te is kidobálod anyukád egy-két értékesebb holmiját.
2023. aug. 8. 15:47
 60/77 LuckyLevi ***** válasza:
87%
Csak a kisrác cuccait dobálja ki a kedves anyuka. Szóval itt kettőjük között van valami kapcsolati anomália.
2023. aug. 8. 15:54
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!