Szülők(főleg anyák) ti ha tudnátok hogy éhezik a felnőtt gyereketek, akkor éreznétek bármilyen felelőséget, vagy hagynátok, mivel felnőtt és így már nem a ti felelősegetek?
Én személy szerint nem tudom megítélni hogy ilyen helyzetben van e felelősége még a szülőnek vagy mivel 25+ a gyereke, így már csak magára számíthat?
Ezért kérdezem mit gondol más
“A takarítás helyett meg jobb éhendögleni szerintem”
Hát kérdező, ha így állsz hozzá akkor tényleg egy nagy csődtömeg vagy bocs.
Ennyi idősen nem dolgozol, nem kell albit, rezsit fizetned. Egyszerűen csak nem jösz ki a szobádból és kinyitni a szád hogy kérsz három vajaskiflit. Helyette onnan puffogsz az anyukádra, hogy miért nem veszi észre, hogy a nagy cula gyereke egyszemélyes éhezőkviadalát játszik.
Takaríts ki otthon és mond meg anyudnak, hogy főzzön már egy tejbegrízt.
Nem tudom eldönteni hogy manipulatív volt e a kérdés hiszen én nem tudok másképp válaszolni csak úgy hogy benne lesz egy jó adag önsajnálat, hiszen ezt láttam 0 éves korom óta. Másrészt sajnos ilyen lesz az egyértelműen nárcikkal nő fel
A kérdés csak most vált igazán aktuálissá, csak meg rosszabbul vagyok, egyáltalán nem érzem az időt, zuhanyzashoz sem tudok felkelni
Az anyám pontosan tudja hogy ténylegesen nincs mit ennem, 6 nappal ezelőtt elment valahova rodázni az épp aktuális élete szerelmével, akinek amúgy tálcán viszi be a kaját mikor itt van
Egy üzenetet nem ereszt hogy elek e még, pontosan tudja hogy szinte semmi nem volt itthon, 4 napja par paradicsomon meg pudingon elek amit találtam a kamrában
Amikor ebbe belegondolok már olyan undort és gyűlöletet érzek iránta hogy öklendezni tudnék
Egyszerűen nem értem meg hogy egy olyan no akit az apja és az én pszicho apám is többször félholtra vert hogy tud ennyire mániákusan rajongani valami ismét kikukázott egyszerű idiótáért….
Megmondtam neki hogy eljöhet velem egy gyárba felvételire és láthatja hogy nem fognak felvenni 45 kilosan, úgy hogy 15 percnél tovább nem tudok a lábamon állni
Sztem ha egy no egy őrjöngő agresszív beteg férfitől vállal gyereket akkor vállalnia kell a felelősséget ha a gyerek is beteg lesz(ami elkerülhetetlen ha verés és orditas közepette nő fel, nárcik között)
Szóval megint kb 200 kalóriát ettem napok óta amíg az anyám épp utazgat valahova
Egyetlen kívánságom az lenne hogy márcsak el tudnék innen takarodni valahova…
Bocsánat de ha kérdezted már válaszoltam
(Tudom hogy az írásom nagyjából összeszedett, de ez az egyetlen ami megy ilyen rossz állapotban)
Mindenképp állásba kell menned. Vannak olyan munkahelyek, amikhez nem kellenek izomtömegek. Pl. a felvonóban olvasom, hogy reklámfelület-értékesítőt keresnek (telefon: +36 30 999 4422, vagy +36 70 978 4900).
Ha nincs telefonod, kérj segítséget a szomszédoktól, hogy engedjék meg a hívásod. Ilyen helyzetben miért nem fordulsz a rokonságodhoz, volt munkatársaidhoz, iskolatársakhoz, barátnőkhöz???
Írod, hogy egyetemre is jártál, de a helyzetedben el kellene vállalnod a takarítónői, babafelügyeleti, kutyasétáltatói stb. munkakört is. Csak legyen valamennyi jövedelmed. Idővel jobb munkát is találhatsz.
Sajnálom, hogy ilyen helyzetben vagy, de nem teszel semmit azért, hogy javíts a helyzeteden. Anyádtól már ne várj semmit. Egy jóérzésű anya segítene rajtad, támogatna, hogy kijuss a gödörből, de ő nem teszi. Jogilag nem követelheted, hogy eltartson, de emberileg illene neki ezt megtennie. Kérj segítséget bárkitől, akit ismersz, hogy találjanak neked BÁRMILYEN állást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!