Szülők(főleg anyák) ti ha tudnátok hogy éhezik a felnőtt gyereketek, akkor éreznétek bármilyen felelőséget, vagy hagynátok, mivel felnőtt és így már nem a ti felelősegetek?
Én személy szerint nem tudom megítélni hogy ilyen helyzetben van e felelősége még a szülőnek vagy mivel 25+ a gyereke, így már csak magára számíthat?
Ezért kérdezem mit gondol más
"De az hogy látja hogy napokig nem megyek ki a konyhába és hagyja hogy csak a szobámban legyek 5 napon keresztül, az nem tudom hogy helyes e így vagy sem."
De mit kéne csinálnia?
21 és 22 jól írja.
Egyrészt mit kéne csinálnia ha nem mész ki? Rád törni az ajtót? 5 percenként benézni? Kirangatni onnan? Gondolom el van a saját dolgával és ha azt láttja nem jössz ki a szobából akkor azt gondolja te is elvagy a tiéddel.
Másrészt nem gondolatolvasó, ha nem beszélsz vele, meg ki sem jössz a szobából akkor neki honnan kéne feltételeznie hogy te éhes vagy? Lehet azt hiszi bent eszel a szobában.
Jól írtad, felnőtt vagy.
De nem gondolkodsz úgy. Egy felnőttnek ha baja van valakivel/valamivel, akkor kinyítja a száját és megbeszéli a másikkal.
#24 a takarítás jó ötlet.
Pont valamikor volt egy kérdés itt gyk-n, a férfi is hasonlóan mentális gondokkal küzdőtt, nem tudott dolgozni emiatt. Kereskedelemből lépett ki és elment takarítani. Jobban érzi magát. Nyugis meló, nincs zaj, kevés ember, a takarítás még stressz levezetéskent is jó.
És ha nem dolgozol akkor mivel töltöd az idöd otthon?
Esetleg segíts be anyukádnak a háztartásba, vasalás, mosás. Cserébe csinálhatna akkor neked valami finomat.
Ha napokig egy kanàl nem mozdul meg a konyhában, akkor azért lehet sejteni hogy onnan nem eszik senki, nem?
Ha meg 100 gramm háztartási kekszet eszem egy nap, az gyanítom sejthető egy 50 feletti ember számára hogy kicsit le lesz épülve.
De egyébként ha néha lát egy hónapban egyszer akkor láthatja hogy kb úgy nézek ki mint aki 3 hónapja már nem él… kb egy vizihullat tudnék így elképzelni
De nem érdekli
A takarítás helyett meg jobb éhendögleni szerintem
Közmunka kategória
21 ha neked lenne egy gyereked(mert nincs több akire figyelnie kene) akit ráadásul egy elmebeteg állatnak szültel meg és előtte erőszakolt meg vert agyon a kedves apja, akkor talán lehet számítani hogy a gyerek sem lesz éppen épelméjű felnőtt
Ha ez a gyerek 5 napig nem jönne ki a szobából, te anyaként leszarnad?
Pláne hogy van nálam nyugtató, az sem érdekli hogy bevettem e az egész dobozzal…
Konkrétan már a hullám is büdösödhetne, valószínű csak hívna a hullaszállitot hogy vigyenek el
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!