Hogyan javíthatnám édesanyámmal a kapcsolatot?
Igyekszek rövid lenni.
Anyukámmal megromlott a kapcsolatom, de szeretném felépíteni újra, amíg van időm. Több hátrány is van, valószínűleg haragszik, és nagyon buta, nehéz beszélnem vele bármiről is, emellett nagyon-nagyon befele forduló, nem mondott el soha senkinek semmit, se a vágyait, se a problémáit, mindent magában tartott. Nem szeret járni sehova.
Mit tehetnék? Hogyan javíthatnám vele a kapcsolatomat?
Először próbálj meg vele hétköznapi dolgokról beszélgetni. Az ilyen "mi a baj?", "bánt valami?" kérdések mennyire segíthetnek azt nem tudom.
Mi volt az amiért úgy érzed megharagudott, ezt is jó lenne tudni.
Sehogy. Mindenhez két ember kell és te megszakadhatsz, akkor sem lesz normális kapcsolatod vele, ha Ő nem partner benne.
Viszont te teljesen tönkremész az igyekezetben.
Nehéz elengedni, de van, amit muszáj, én majd tíz évet! bsztam el, mert azt hittem, apámmal lehet még valaha jó a kapcsolatunk. Dehogyis, ő abszolút nem igyekszik, én meg már elengedtem.
"nagyon buta, nehéz beszélnem vele bármiről is, emellett nagyon-nagyon befele forduló, nem mondott el soha senkinek semmit, se a vágyait, se a problémáit, mindent magában tartott. Nem szeret járni sehova."
Csak a negatívumot látod benne. Nem szereted. Így mi értelme van? Ha tényleg javítani akarnád a kapcsolatot, akkor azt is felsoroltad volna, ami pozitívum, vagy amiért hálás vagy neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!