Szülők(főleg anyák) ti ha tudnátok hogy éhezik a felnőtt gyereketek, akkor éreznétek bármilyen felelőséget, vagy hagynátok, mivel felnőtt és így már nem a ti felelősegetek?
Én személy szerint nem tudom megítélni hogy ilyen helyzetben van e felelősége még a szülőnek vagy mivel 25+ a gyereke, így már csak magára számíthat?
Ezért kérdezem mit gondol más
"covid óta nyugtatót szedek és alig emlékszem a napokra"
Ki írja fel a nyugtatót? Vagy recept nélkül veszel valamit?
Először a háziorvos, aztán ha ő úgy gondolja, akkor szakorvos tud segíteni. Menj el a háziorvosodhoz személyesen, kérj tanácsot és segítséget.
Én már gondoltam arra bőven hogy így legyek öngyilkos.
És olvastam is róla, hogy ez az egyik legjobb módszer.
Szerintem a jövőben meg is tudom majd valósítani
Nem tudom, én személy szerint nem voltam képes eldönteni hogy ez normális e egy 50 feletti anya részéről akinek egy beteg gyereke van, tekintve hogy én sosem leszek anya.
De azt gondolom hogyha már az lennék és látnám hogy a gyerekem sokszor mozogni sem tud, főleg így hogy én voltam akkora balfasz hogy egy elmebeteg állatnak szültem gyereket akkor azért éreznék iránta feleloseget.
Tudom hogy egy átkozott pic.sa egyébként és rajtam akarja leverni amit tettek vele a múltban de nem veszi be a gyomrom.
Ezért lettem volna objektív véleményekre kiváncsi hogy anyák mit tennetek egy ilyen helyzetben és hagynatok e hogy a gyereketek napokig ne egyen, vagy ha meglátnátok hogy régóta úgy nez ki mint egy vizihulla akkor mit éreznétek.
Csak erre lettem volna kiváncsi külső szemmel.
Lehet hogy van bennem önsajnálat is, de 0 éves korom óta a sopankodasban nőttem fel meg a bőgésben.
Ezért kezdtem el a karmával foglalkozni és ezért tűröm hogy mi történik velem mert tudom már hogy előző eleteimben nagyon szar ember voltam.
"tűröm hogy mi történik velem mert tudom már hogy előző eleteimben nagyon szar ember voltam.
Felnőtt ember vagy, semmit nem szabad tűrnöd, hanem tenned kell magadért. A dolgok felnőtt korban nem csak úgy történnek, hanem alakíthatjuk is őket.
33 mondjuk ha beleolvastal abba hogy milyen állapotban vagyok jelenleg, akkor talán érthető hogy nem fog értem kapkodni még a CBA sem
Bár attól is jobbnak tartottam magam, képességeim alapján hogy ott rohadjak meg
Ilyen szülőkkel, iskolai bántalmazás után, ilyen rossz lelki állapotban azt is mondhattam volna hogy sosem dolgozok, tartsátok el a beteg gyereketeket. Ehhez képest főiskolára is jártam, és covid előttig dolgoztam
Próbáld ki egyszer hogy 8 hónapig napi 300 kalórián élsz, miközben az anyad leszar
Nem tudom te hogy leszel
A depis szónál tudtam hogy nem érdemes tovább beszélni erről.
Ez a baj hogy nem tudjatok mi ez
De mondjuk aki metro elé veti magát, annál is jön a jaj depis volt…
És igen, aki 40 even keresztül raktáros és arufeltolo meg kukás azok lemondanak az életről és normális ember ennél többet akar.
Pláne ha van benne potenciál csak mondjuk melle extra beteg ami részben géneknek, részében családi iskolai traumának köszönhető
Meg a karmának
Azt meg hogy nem dolgoztam nem lehet mondani mert betegen, sőt kóros vérszegénységgel is dolgoztam évekig, sőt tanultam is
Elvégezni sajnos már nem sikerült.
Egyébként a rezsibe valóban nem adtam bele, mint ahogy a szüleimnek sem kellett egy fillért sem fizetni 30 even keresztül a nagyszüleim házában egyébként
De pénzt 8 éve nem kaptam vagy kértem itthonról. Ez sem rossz egy ilyen gyökértől szerintem.
"aki 40 even keresztül raktáros és arufeltolo meg kukás azok lemondanak az életről és normális ember ennél többet akar"
És te mit akarsz? Mert ezek az emberek, akiket lenézel, sokkal előrébb vannak az életben. Nem nyávognak, meg mentségeket keresnek, nem karmáznak.
Te nem vagy normális ember, és nálad senki nem mondott le jobban az életről. Szerintem anyád tudja, hogy menthetetlen vagy, eltartani meg nincs kedve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!