Szülők(főleg anyák) ti ha tudnátok hogy éhezik a felnőtt gyereketek, akkor éreznétek bármilyen felelőséget, vagy hagynátok, mivel felnőtt és így már nem a ti felelősegetek?
Én személy szerint nem tudom megítélni hogy ilyen helyzetben van e felelősége még a szülőnek vagy mivel 25+ a gyereke, így már csak magára számíthat?
Ezért kérdezem mit gondol más
Személy szerint én a körülmények ismerete nélkül erre semmit se válaszolnék.
Egészséges, munkaképes? Ha igen, dolgozik-e? Ha nem egészséges, nyilván segíteném. Ha viszont egészséges, de nem dolgozik, akkor miért nem?
Netán az alkohol vagy a kábítószer rabja? Hogyan lett a rabja?
Tudod, kérdező, én nem várnék tétlenül addig, amíg ide jut a gyerekem. Sokkal előbb próbálnám jó útra téríteni.
Ezigen kérdező :D sikerült feltenned egy olyan kérdést ahol az emberek nem marják,szidják egymást, és egyértelmű, egyhangú választ adnak :D
Egyébként csatlakozom én is. A családunkat segítjük, mindegy hogy a szülő segít a felnőtt gyerekének, vagy a felnőtt gyerek a szüleinek. Egyértelműen segítenék neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!