Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szülők(főleg anyák) ti ha...

Szülők(főleg anyák) ti ha tudnátok hogy éhezik a felnőtt gyereketek, akkor éreznétek bármilyen felelőséget, vagy hagynátok, mivel felnőtt és így már nem a ti felelősegetek?

Figyelt kérdés

Én személy szerint nem tudom megítélni hogy ilyen helyzetben van e felelősége még a szülőnek vagy mivel 25+ a gyereke, így már csak magára számíthat?

Ezért kérdezem mit gondol más

2023. júl. 27. 14:02
1 2 3 4 5 6
 1/59 A kérdező kommentje:
*felelősség, telefon átírta
2023. júl. 27. 14:04
 2/59 anonim ***** válasza:
97%
A gyerekem, mindig a gyerekem marad, így bármikor segítenék neki.
2023. júl. 27. 14:05
 3/59 anonim ***** válasza:
97%
Attól, mert a másik felnőtt, én még ember vagyok... nyilván segítenék.
2023. júl. 27. 14:07
 4/59 anonim ***** válasza:
95%
El se tudnàm kèpzelni , hogy èhezni hagyjam a gyerekem.
2023. júl. 27. 14:14
 5/59 anonim ***** válasza:
98%

Személy szerint én a körülmények ismerete nélkül erre semmit se válaszolnék.

Egészséges, munkaképes? Ha igen, dolgozik-e? Ha nem egészséges, nyilván segíteném. Ha viszont egészséges, de nem dolgozik, akkor miért nem?

Netán az alkohol vagy a kábítószer rabja? Hogyan lett a rabja?

Tudod, kérdező, én nem várnék tétlenül addig, amíg ide jut a gyerekem. Sokkal előbb próbálnám jó útra téríteni.

2023. júl. 27. 14:18
 6/59 anonim ***** válasza:
100%
Ha ez a kérdés egyáltalán felmerül, ott nem az éhezés a legnagyobb probléma. Ott az alapoktól rossz az emberi kapcsolat.
2023. júl. 27. 14:19
 7/59 anonim ***** válasza:
93%
Sok mindentől függ azért.Ha azért éhezik,mert nem hajlandó dolgozni,vagy alkoholista,drogos,stb és nem hajlandó segítséget kérni,vagy elfogadni, akkor nem éreznék felelősséget,csak végtelenül szomorú lennék.Ha csak átmeneti dologert rosszul döntött,vagy beteg,nem tud jelenleg dolgozni,stb, akkor természetesen segítenék,ez nem is kérdés.Szeretem a gyerekem,mindig a gyerekem marad,mindig segíteni fogok neki,de mondjuk alkohol vagy drog miatt nem fogok én is éhezni azért,hogy ő tudja űzni ezt tovább.Azért megint nem érezném magam felelősnek,ha lusta lenne dolgozni,és felnőtt ember létére ezért nem lenne pénze ételre.
2023. júl. 27. 14:19
 8/59 anonim ***** válasza:
73%
Így néz ki egy értelmetlen kérdés. Voilã
2023. júl. 27. 14:20
 9/59 anonim ***** válasza:
84%
Soha nem hagynám éhezni a gyerekemet, természetes, hogy segítenék. Nagyon szeretem a lányomat.
2023. júl. 27. 14:29
 10/59 anonim ***** válasza:
90%

Ezigen kérdező :D sikerült feltenned egy olyan kérdést ahol az emberek nem marják,szidják egymást, és egyértelmű, egyhangú választ adnak :D

Egyébként csatlakozom én is. A családunkat segítjük, mindegy hogy a szülő segít a felnőtt gyerekének, vagy a felnőtt gyerek a szüleinek. Egyértelműen segítenék neki.

2023. júl. 27. 14:45
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!