Egyetemista lányotoknak engednétek hogy 23 évesen ne dolgozzon és itt ott lakva nem tanul?
Figyelt kérdés
Május-Júniusban fejeztem be a sulit, mesterképzésre akarok menni, de csak szeptemberben kezdődik. Fél év szünetem lesz. Addigra lesz diplomám, szerezhetnék munkát, viszont úgy, ha tudják, csak fél évig maradnék, úgy sem találnék. Előző 3 nyarat teledolgoztam, így jól esne fél év pihenő. Megengednétek a gyereketeknek? Fél évig semmittevő legyen?
köszönöm a válaszokat!
2023. júl. 26. 11:12
41/48 anonim válasza:
31 vagyok, nem értem, miért lettem lepontozva, vagy mindenki rossz értékelést kap, aki nem ért veled abban egyet, hogy fél évig otthon dőzsölj és a szüleid fizetéséből élj, hogy "kipihend a tanulást"?
42/48 anonim válasza:
A kedves lepontozót kérném, nevezze meg a nyár 6 hónapját!
43/48 anonim válasza:
Ki a fa@z pontozgat le mindenkit.Ezt is pontozd le ennyi örömöd legyen a napban.
44/48 anonim válasza:
40-es, nekem is ilyesmi jutott eszembe: most megy iskolába a kislányom, ő már helyesen fel tudja sorolni a nyár hónapjait. A kérdező még nem. :-))))
46/48 anonim válasza:
23 évesen a gyerekem majd azt csinál amit akar. Természetesen a véleményemet és tanácsomat elmondom neki, ha megkérdez. Remélem, ha lesz gyerekem, ilyen lesz a kapcsolatom vele. Ha anyagilag még függ valamennyire tőlem, akkor annyit kötnék még ki maximum, hogy járjon el 2-3x edzeni hetente legalább. Lehet bármi (bár remélem, hogy együtt fogunk edzeni :)) , csak tartsa karban a testét.
47/48 anonim válasza:
46-os, szóval lehet egy élősködő 23 éves, dolgozni nem akaró gyereked, de eltartod, ha heti 2-3x a kondiban él és Arnold Schwarzenegger fizikummal rendelkezik?
48/48 anonim válasza:
47 nem élősködő. Szerzett egy diplomát, fél év múlva pedig mesterképzést csinál, hamarabb nem tudja elkezdeni. Sőt igazából , amíg csak tanul, támogatni fogom mindenben. Azért leszek. Egyszer fiatal az ember, nem az én gyerekeimnek nem kell majd a mekiben gettóznia 12 órákat naponta, hogy albérletre alig jussa. Amikor majd elmennek egyetemre, mindegyik kap majd saját lakást, és úgy fogom őket támogatni az életben, ahogy tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!