Zavarna egyetemistaként, ha az egyik szülőtök nagyjából semmi más iránt nem érdeklődne veletek kapcsolatban azt leszámítva, hogy hogy sikerült a vizsgátok?
Mert engem zavar. Anyám napok óta nem írt rám, nem keresett(mindig én keresem őt, de már unom, néha megvárom, hogy ő ír-e magától). Említettem neki, hogy mikor vizsgázom, mert lesz egy családi esemény, és akkor úgy lesz tervezve, hogy a vizsgáim után. Láttam írt üzenetet, mondom milyen meglepő, na majd most, hátha, váltunk pár szót üzenetbe. Megkérdezem mi van vele, semmi válasz, csak annyit ír, hogy "Vizsga?????" írom vissza, hogy majd megyek javítózni (ha nem nehéz tárgy, akkor köztudottan hármas eredmény után is elmegyek újra) Erre írkál nekem, hogy "Megbuktál????" meg "??????", majd mivel két percig nem írtam vissza ír egy olyat, hogy "Milennehavisszaírnál???" meg elkezd hívogatni. Engem ez annyira zavar.
Mindig csak akkor keres, ha tudja, hogy vizsgáztam, vagy ha már annyi ideje nem írtam, hogy az sérti az önérzetét. Egyébként nem is érdekli semmi.
Más is tapasztalt ilyet? Titeket ez hogy érint érzelmileg?
(Most nem a megoldás érdekel, mert amint végzek, én szakítom is meg a kapcsolatot, de annak más oka is van)
"Titeket ez hogy érint érzelmileg?"
Nem foglalkozom ilyen pitiáner dolgokkal, hogy mikor keres anyám. Felnőtt vagyok, van jobb dolgom is.
amint végzek, én szakítom is meg a kapcsolatot, de annak más oka is van
Ja, addig jók, amíg kell a pénz...
#6 Ok nélkül senki nem szakít meg kapcsolatot, csak mert már nem kell a szülő pénze. Egy jó kapcsolatban ez nem történik meg. Max akkor látsz ilyet, hogy a remek szülő gyerek kapcsolatot elvágja a gyerek, ha külsősként nem látsz bele, és azt hiszed, hogy jó, vagy te vagy a szülő nem ismered be a hibádat, hanem hárítod a másikra, hogy hát igen, büdös köcsög, csak az anyagiak érdekelték.
Tetszik-nem tetszik az emberi kapcsolatok kivétel nélkül érdeken alapszanak. És az is egy érdek, hogy a kapcsolat az érzelmi igényeidet elégíti ki, nem csak az anyagiakat, vagy bármi mást. Ilyen a barátság, a párkapcsolat és a családi viszonyok is. A kérdező kapcsolata az anyjával egy érdeket elégít ki, az anyagit, nincs mellette semmi más, mint érzelmi érdek. Akkor minek tartaná fenn a kapcsolatot?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!