Zavarna egyetemistaként, ha az egyik szülőtök nagyjából semmi más iránt nem érdeklődne veletek kapcsolatban azt leszámítva, hogy hogy sikerült a vizsgátok?
Mert engem zavar. Anyám napok óta nem írt rám, nem keresett(mindig én keresem őt, de már unom, néha megvárom, hogy ő ír-e magától). Említettem neki, hogy mikor vizsgázom, mert lesz egy családi esemény, és akkor úgy lesz tervezve, hogy a vizsgáim után. Láttam írt üzenetet, mondom milyen meglepő, na majd most, hátha, váltunk pár szót üzenetbe. Megkérdezem mi van vele, semmi válasz, csak annyit ír, hogy "Vizsga?????" írom vissza, hogy majd megyek javítózni (ha nem nehéz tárgy, akkor köztudottan hármas eredmény után is elmegyek újra) Erre írkál nekem, hogy "Megbuktál????" meg "??????", majd mivel két percig nem írtam vissza ír egy olyat, hogy "Milennehavisszaírnál???" meg elkezd hívogatni. Engem ez annyira zavar.
Mindig csak akkor keres, ha tudja, hogy vizsgáztam, vagy ha már annyi ideje nem írtam, hogy az sérti az önérzetét. Egyébként nem is érdekli semmi.
Más is tapasztalt ilyet? Titeket ez hogy érint érzelmileg?
(Most nem a megoldás érdekel, mert amint végzek, én szakítom is meg a kapcsolatot, de annak más oka is van)
Mi sem beszélünk anyuval minden nap max hetente 2 hetente egyszer mert nincs miröl,én 800km arébb lakunk ha történik valami jó amit el akarok mondani akkor felhívom vagy nyaralásrol mesélek neki de rossz dolgokal nem hívom fel.
Ha felhív akkor esetleg elmondom hogy beteg vagyok
Tudom hogy rögtön ideges lesz meg aggódik.
Pedig már régen nem vagyok gyerek.
Sőt saját családom van.
"Most nem a megoldás érdekel, mert amint végzek, én szakítom is meg a kapcsolatot, de annak más oka is van"
Szakíts emg most a kapcsolatot és már nincs is probléma. Hja, hogy anyu pénze azért csak jó addig, amíg nem vegzel?
Kerdezo,te nem szakadtal meg le anyad csecserol. A szulo lelki es anyagi tamogatast nyujt a gyereknek,de nem tartja szamon az ilyeneket,mert dolgoznia kell a penzert.
Gondolom tudja,h noid nincsenek,balheid sincsenek. Tehat semmi meselnivalod nincsen.
Egy elfoglalt felnottel se tortenik semmi ,ha dolgozik,jo kornyeken lakik es meg hazvezetonoje sincs.
Ne varj el suru csetelest egy szulotol.
"Most nem a megoldás érdekel, mert amint végzek, én szakítom is meg a kapcsolatot, de annak más oka is van"
Ha már más miatt is ezt eldöntötted, akkor nem tök mindegy, mit miért csinál?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!