Zavarna egyetemistaként, ha az egyik szülőtök nagyjából semmi más iránt nem érdeklődne veletek kapcsolatban azt leszámítva, hogy hogy sikerült a vizsgátok?
Mert engem zavar. Anyám napok óta nem írt rám, nem keresett(mindig én keresem őt, de már unom, néha megvárom, hogy ő ír-e magától). Említettem neki, hogy mikor vizsgázom, mert lesz egy családi esemény, és akkor úgy lesz tervezve, hogy a vizsgáim után. Láttam írt üzenetet, mondom milyen meglepő, na majd most, hátha, váltunk pár szót üzenetbe. Megkérdezem mi van vele, semmi válasz, csak annyit ír, hogy "Vizsga?????" írom vissza, hogy majd megyek javítózni (ha nem nehéz tárgy, akkor köztudottan hármas eredmény után is elmegyek újra) Erre írkál nekem, hogy "Megbuktál????" meg "??????", majd mivel két percig nem írtam vissza ír egy olyat, hogy "Milennehavisszaírnál???" meg elkezd hívogatni. Engem ez annyira zavar.
Mindig csak akkor keres, ha tudja, hogy vizsgáztam, vagy ha már annyi ideje nem írtam, hogy az sérti az önérzetét. Egyébként nem is érdekli semmi.
Más is tapasztalt ilyet? Titeket ez hogy érint érzelmileg?
(Most nem a megoldás érdekel, mert amint végzek, én szakítom is meg a kapcsolatot, de annak más oka is van)
Ezt el kell fogadni. Sajnos ez a korosztály nem változik, az anyukád pedig nagy valószínűséggel küzd valamilyen személyiségzavarral is. Az tartsa benned a lelket, hogy egyszer megszabadulsz tőle és soha nem kell majd rányitnod az ajtót.
A saját anyámmal én is megszakítottam a kapcsolatot, bár ővele rengeteg más gond is volt. Apám egy darabig próbálta a “de mégiscsak az anyád” bűvmondatot, majd elmondtam neki pontról pontra mindent. Azóta se hozta fel. Most ott tartunk, hogy anyám nem tudja hol lakunk, hol dolgozom.
Valóban pocsék érzés, de nem kell lelkiismeretfurdalást érezned miatta, ha egyszer majd ott akarod hagyni. Uralkodni akar rajtad, kisajátítani és élvezi, hogy függsz tőle. Ez nem szülő, ez egy szalag melletti gonosz műszakvezető ismérve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!