Egyetemista lányotoknak engednétek hogy 23 évesen ne dolgozzon és itt ott lakva nem tanul?
Május-Júniusban fejeztem be a sulit, mesterképzésre akarok menni, de csak szeptemberben kezdődik. Fél év szünetem lesz. Addigra lesz diplomám, szerezhetnék munkát, viszont úgy, ha tudják, csak fél évig maradnék, úgy sem találnék. Előző 3 nyarat teledolgoztam, így jól esne fél év pihenő. Megengednétek a gyereketeknek? Fél évig semmittevő legyen?
köszönöm a válaszokat!
Tényleg tök érdekes, hogy elvileg okos (egyetemi képzésben részt vevő) fiatalnak nem esik le, hogy ezt a szüleivel kéne megbeszélnie, nem idegenekkel. Mire tud abból következtetni, ha itt sok igent vagy sok nemet olvas? Semmire. Az ő szülei simán vélekedhetnek ellenkezőleg, mint itt a többség.
Manapság már az egyetemre járó fiatalok is ennyire életképtelenek?
Május-Júniusban fejeztem be a sulit, mesterképzésre akarok menni, de csak szeptemberben kezdődik.
Hűbazz, tehát a július és augusztus az fél év. Komoly helyre járhattál.
Ha belefér a keretbe, tehát nem kell szűkölködni és tudom hogy van terve a gyereknek amit meg is fog valósítani akkor persze.
Viszont a barátnőm öccsének, meg az expasimnak is a semmittevés volt a terve meg hogy eltartja a mamahotel örökre, persze nem ezt kommunikálták kifele csak minden munkahelyen 1 nap után felmondtak. Azt azért nem támogatnám.
"Hát a nyár az kb. fél év..."
Hol? Mely hónapok tartoznak a nyárba, szerinted? A négy évszak az meg van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!