Egyetemista lányotoknak engednétek hogy 23 évesen ne dolgozzon és itt ott lakva nem tanul?
Május-Júniusban fejeztem be a sulit, mesterképzésre akarok menni, de csak szeptemberben kezdődik. Fél év szünetem lesz. Addigra lesz diplomám, szerezhetnék munkát, viszont úgy, ha tudják, csak fél évig maradnék, úgy sem találnék. Előző 3 nyarat teledolgoztam, így jól esne fél év pihenő. Megengednétek a gyereketeknek? Fél évig semmittevő legyen?
köszönöm a válaszokat!
Ha közben nyelvet tanul, vagy a jogsit csinálja, akkor megengedném, sőt támogatnám, de az abszolút semmittevést kicsit luxusnak érzem. Legalább heti 1-2 napot dolgozhatnál.
Nem kell elmondani a munkáltatónak, hogy rövid ideig dolgoznál.
Fagyit árultam így pár hónapig nyáron, újságkihordást is vállaltam 2 éve, rengeteg lehetőség van, szóval érdemes lenne, főleg a mai gazdasági helyzetben.
Mit fél évezel itt?
Júniustól szeptemberig nem fél év telik el.
És te mégy Msc-re? Matek? :D
Én se értem ezt a fél évet. Pontosan hány hónapról is van szó?
Egyébként szerintem azért nézz szét az állások között, plusz pénz sosem jön rosszul és még bűntudatod sem lesz, hogy a szüleid pénzén élsz.
Ezt a fél évet én se értem.
Nekem pl. a diploma védésem június 28-án volt. Az egyetemi tanév szept. 12. körül szokott kezdődni. Akárhogyan is számolom, ez két és fél hónap. Ha neked másképp jött össze, lehet három vagy három és fél hónap, de annál több biztos nem. Az is kb. negyed év, nem fél év.
A konkrét kérdésre visszatérve: a szüleid helyében, ha nem vagyunk olyan helyzetben, hogy az eltartásod gondot jelentene, akkor nem várnám el. Ősztől úgyis újra tanulni fogsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!