Anyám nem mondta el hogy testvérem születik, ezt hogy dolgozzam fel? többi lwnt
Figyelt kérdés
mikor a húgom született 6 éves voltam, az emlékem erről az egészről hogy anyám rosszul lesz, felmegy az emeletre megszüli a húgomat, apám kórházba viszi, én nem értek semmit, nagyanyám vigyázz rám napokig, aztán anyámat meglátogatjuk a kórházban, majd apám elválik tőle rá egy évre
sosem lett mély kapcsolatom a húgommal, nem éreztem kötődést felé, féltékeny voltam
anyámat szerettem, de ahogy ez mostanában kiderült tök máshogy állok hozzá, hogy dolgozzam fel? pszichológussal egyedül sikerül?vagy anyám is kell hozzá?
azért is haragszom mert veszélyeztette a húgomat...
2023. júl. 8. 16:18
31/32 anonim válasza:
Azzal gondolom nem vagytok tisztában hogy amit az agy nem tud feldolgozni mert annyira traumatikusnak véli, megpróbálja törölni azt a bizonyos emléket inkább, leggyakoribb esetben elzárja. Tehát simán előfordulhat hogy tényleg ez történt és most idősebb korában visszaüt. Kérdező te meg keress fel egy számodra szimpatikus pszichológust akiről jó vélemények vannak aztán hátha
32/32 anonim válasza:
Na a tudatlanok lepontoztak mert nem bántom velük együtt a kérdezőt, tipikus😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!