Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Hogyan dolgozzam fel, hogy...

Hogyan dolgozzam fel, hogy két testvérem is távol van tölem?

Figyelt kérdés
Több mint 2000 kiló méterre vannak tőlünk Londonban és ma ment haza az egyiköjük Kari és a barátnője . Sokat sírtam , vigasztaltak, hogy jönnek még de 3 hónap múlva .... az nagyon sok !! A másik tesóm júliusban jön az is nagyon sok idő ! Nem birom nagyon nehéz és sokat sírok . Igen tudom , hogy ott jobb nekik de akkor sem tudom feldolgozni
2013. máj. 9. 16:35
 1/6 anonim ***** válasza:
Szerintem ez kicsit túlzás..nekem is mindig jó kapcsolatom volt a tesóimmal (5en vagyunk), és külföldön lakok most, de sose sírtam miattuk, főleg nem 3 hónap miatt..vannak barátaid?
2013. máj. 9. 16:42
 2/6 A kérdező kommentje:
vannak ! és am is 13 leszek july 14 én szoval szerintem meg nem tulzás .. de mind egy nem érted a helyzetem az a baj..
2013. máj. 9. 16:44
 3/6 anonim ***** válasza:
Ideje felnőni.
2013. máj. 9. 16:48
 4/6 anonim ***** válasza:
3 tesóm apukámmal otthon maradt, én meg a húgommal és anyuval mentem, úgyhogy igenis meg tudom érteni, főleg hogy nekem barátaim se voltak akkor, mert én kerültem új környezetbe nem ők. ettől még mindig túlzásnak tartom..
2013. máj. 9. 16:50
 5/6 anonim ***** válasza:

Milyen otthon a helyzeted?? Jól elvagy a szüleiddel vagy vannak gondok?

Mert ha nincs gond, akkor tényleg túlzás, ha gond van akkor megértem.

2013. máj. 9. 21:37
 6/6 anonim ***** válasza:
Én is hasonló helyzetben leszek bár igaz a családom és köztem csak 100 km lesz de eleinte biztos nehéz lesz megszokni h kb 3 havonta járunk majd haza dehát egyszer fel kell nőni .
2013. máj. 17. 22:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!