Hogyan dolgozzam fel, hogy két testvérem is távol van tölem?
Figyelt kérdés
Több mint 2000 kiló méterre vannak tőlünk Londonban és ma ment haza az egyiköjük Kari és a barátnője . Sokat sírtam , vigasztaltak, hogy jönnek még de 3 hónap múlva .... az nagyon sok !! A másik tesóm júliusban jön az is nagyon sok idő ! Nem birom nagyon nehéz és sokat sírok . Igen tudom , hogy ott jobb nekik de akkor sem tudom feldolgozni2013. máj. 9. 16:35
1/6 anonim válasza:
Szerintem ez kicsit túlzás..nekem is mindig jó kapcsolatom volt a tesóimmal (5en vagyunk), és külföldön lakok most, de sose sírtam miattuk, főleg nem 3 hónap miatt..vannak barátaid?
2/6 A kérdező kommentje:
vannak ! és am is 13 leszek july 14 én szoval szerintem meg nem tulzás .. de mind egy nem érted a helyzetem az a baj..
2013. máj. 9. 16:44
4/6 anonim válasza:
3 tesóm apukámmal otthon maradt, én meg a húgommal és anyuval mentem, úgyhogy igenis meg tudom érteni, főleg hogy nekem barátaim se voltak akkor, mert én kerültem új környezetbe nem ők. ettől még mindig túlzásnak tartom..
5/6 anonim válasza:
Milyen otthon a helyzeted?? Jól elvagy a szüleiddel vagy vannak gondok?
Mert ha nincs gond, akkor tényleg túlzás, ha gond van akkor megértem.
6/6 anonim válasza:
Én is hasonló helyzetben leszek bár igaz a családom és köztem csak 100 km lesz de eleinte biztos nehéz lesz megszokni h kb 3 havonta járunk majd haza dehát egyszer fel kell nőni .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!