Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szüleim ma (úgy 20 perce)...

Szüleim ma (úgy 20 perce) jelentették be hogy négyen leszünk testvérek. Bátyám 16, én 13, öcsém 7, és anya terhes. Sokkolt. Hogy dolgozzam fel?

Figyelt kérdés
anya már egy pár hete rosszul volt,ma elmentek apával dokihoz.augusztus közepén születni fog egy hugom...nagyon sokkolt,elbőgtem magam.érdekes,nemrég azt kívántam szülinapomkor,hogy szülessen egy hugom...de ez mellékes.na és hát most azt hiszem nem szeretném,hogy hugom legyen...félek hogy el fognak hanyagolni meg ilyenek.és félek,hogy a barátaim furcsán fognak emiatt nézni rám.amúgy apa 36,anya 34 éves.nagyon korán lettek szülők,tudom,sokan most kezdenek el gondolkodni a gyereken.de én áá nemtudom felfogni
2010. febr. 11. 22:04
1 2 3
 1/25 A kérdező kommentje:
jah és aztmondták,ha műtétek akarnánk,anya meghalna,és hogy inkább legyünk 6an mint 4en.ma voltak kivizsgáláson,a baba egészséges.
2010. febr. 11. 22:06
 2/25 A kérdező kommentje:
*lehet hogy meghalna
2010. febr. 11. 22:06
 3/25 anonim ***** válasza:
84%
Ne félj! Örülj a hugodnak, az anyukádnak, az egész családodnak! A barátaid meg majd felnőnek!
2010. febr. 11. 22:10
 4/25 anonim ***** válasza:
88%

Szia.

Ne félj, nem fognak elhanyagolni titeket azért, mert megint lesz egy pici a családban. Azt, hogy anyukád belehalna a műtétbe, gondolom úgy értették, hogy lelkileg nem tudná feldolgozni. Tudod egy abortusz elég kegyetlen, a babánakmár megvan mindene, és szét darabolják. Lehet látni a kis kezét, lábát, fejét, stb... És ezt egy anyának nehéz feldolgozni, hogy a gyerekét szét darabolják, még ha csak 6-7 cm-es is.

2010. febr. 11. 22:14
 5/25 anonim ***** válasza:
61%
Mit kell ezen feldolgozni? Mi az, hogy félsz, hogy elhanyagolnak? Ahelyett, hogy úgy viselkedsz, mint egy elkapatott kis idióta, nőj fel, és örülj, hogy ilyen szép nagy családod lesz. Tudod, a testvéreid azok, akikkel mindig számíthattok majd egymásra, ha a szüleitek már nem lesznek. Ahelyett, hogy napi 24 órában a saját kis lelkecskéd miatt aggódsz, próbálj hasznos tagja lenni a családodnak. Pszichiáterhez nem akarsz mindjárt fordulni, mert kistesód lesz? Világröhej.
2010. febr. 11. 22:18
 6/25 anonim ***** válasza:
88%
Majd figyeld meg mennyire fogod szeretni, a barátok meg ne azért legyenek barátok, mert egyke valaki. Egy szép nagy család lesztek. Inkább örülj és támogasd édesanyádat, segíts neki ha van időd, és biztasd, mert biztos nem volt meghozni ezt a döntést egyikőjüknek sem. De inkább legyen édesanyád és még egy testvéred, minthogy baja származzék az abortusztól.
2010. febr. 11. 22:18
 7/25 anonim ***** válasza:
76%
Egyszerűen féltékeny vagy. Pedig milyen jó, amikor egy kis pöttöm felnéz rád, és olyan szeretne lenni mint te. Ha először azt mondja a hugi neked, hogy szeretlek, remélem összevissza fogod magad szégyenleni. Tényleg vicces. Sokkal jobb ha tesóid vannak, mint ha egyke vagy. Igyekezz kevésbé önző lenni, nem kevesebb szeretetet fogsz kapni hanem többet.
2010. febr. 11. 22:39
 8/25 anonim ***** válasza:
89%
most férfi uralom van nálatok, lesz végre egy lány tesód :) állj mellette mindenben és szeresd nagyon, meglátod, jó móka lesz :)
2010. febr. 11. 23:19
 9/25 anonim ***** válasza:
88%

Mikor az öcséd született elhanyagoltak??

Szerintem nem és most sem fognak!!

Teljesült a szülinapi kívánságod!

Ne izgulj a barátaid is bírni fogják a húgod.

2010. febr. 11. 23:43
 10/25 anonim ***** válasza:
16%

egyszerüen nyulak a szüleid

jobb ha beletörödsz a tesó áradatba, jön még majd több is

vegyetek egy tv-t

2010. febr. 11. 23:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!