Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szüleim ma (úgy 20 perce)...

Szüleim ma (úgy 20 perce) jelentették be hogy négyen leszünk testvérek. Bátyám 16, én 13, öcsém 7, és anya terhes. Sokkolt. Hogy dolgozzam fel?

Figyelt kérdés
anya már egy pár hete rosszul volt,ma elmentek apával dokihoz.augusztus közepén születni fog egy hugom...nagyon sokkolt,elbőgtem magam.érdekes,nemrég azt kívántam szülinapomkor,hogy szülessen egy hugom...de ez mellékes.na és hát most azt hiszem nem szeretném,hogy hugom legyen...félek hogy el fognak hanyagolni meg ilyenek.és félek,hogy a barátaim furcsán fognak emiatt nézni rám.amúgy apa 36,anya 34 éves.nagyon korán lettek szülők,tudom,sokan most kezdenek el gondolkodni a gyereken.de én áá nemtudom felfogni
2010. febr. 11. 22:04
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
1 honapos koraig hozza sem erthetsz? Es utana azt hiszed, hogy nem fogjak radbizni? Egyre tobbet kell majd vele lenned.
2010. febr. 19. 18:43
 22/25 anonim válasza:
majd megszereted ha nagyobb leszel, így van ez... nekem nincs testvérem, de soha nem is akartam, de tudom milyen, régen mikor mégcsak 13 voltam rámbíztak egy babát mert anyám apám dolgozott, én voltam otthon vele, néha átjöttek ismerősök, és nekem kellett nevelni a gyereket, mert a szülei Kanadába mentek.3 hétig így ment.először nem bírtam vele, de mikor érte jöttek a szülei, szinte majdnem sírtam, annyira megszerettem, és elvitték.
2010. febr. 19. 20:06
 23/25 A kérdező kommentje:
18:30 csöndbe maradhatsz...
2010. febr. 19. 21:30
 24/25 A kérdező kommentje:
többieknek köszönöm.
2010. febr. 20. 09:40
 25/25 Szitokpatkány válasza:
Én is 13 vagyok, és én is szerettem volna, ha van egy hugim, még mindig szeretnék, csak a szüleim már 57 évesek ezért hát... De mindegy, ha húgod lesz örülj neki, és ne félj attól hogy elhanyagolnak, mert nem fognak, ilyen idősen azért már jobban tudsz örülni egy babatesónak.
2016. dec. 16. 19:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!