Szüleim ma (úgy 20 perce) jelentették be hogy négyen leszünk testvérek. Bátyám 16, én 13, öcsém 7, és anya terhes. Sokkolt. Hogy dolgozzam fel?
Valahol megértelek, én is középső gyerek voltam:)
Ugyanigy hogy egy báty egy öcs:)
Később hasznodra válik, hidd el mégha most nem is látod:)
12-13 évesen én ölni tudtam volna egy hugiért:)) de már nem lehetett (az én szüleim idősebbek voltak).
Ha anyagilag megengedhetik maguknak a sok gyerkőcöt, akkor szerintem is helyesen teszik, hogy vállalnak még egyet, mert tényleg csak egymásra számíthattok.
Nekem sajnos nem élnek már a szüleim pedig nem vagyok öreg:) (24 L) és csak a tesóimmal tartjuk egymásban a lelket, pedig mindkettő fiú,akikkel ugye annyira nem is lehet lelkizni.
Most még sokként ér a dolog, de hamar megkedveled a szitut majd:) Pláne ha majd a kórházban mikor bementek látogatni a kezedbe foghatod meg utána is, nagyon cuki ám egy baba:))
Én 21 éves vagyok, van egy 25 éves nővérem, a húgaim 19, 13, 14 évesek. Amikor a két legkisebb született, nem annyira örültem nekik, sokáig nem kedveltem őket. Viszont most már imádom a kishúgaimat. Olykor nézünk régi családi felvételeket, és azokon annyira aranyosak! Eltűnődöm, hogy miért nem láttam őket akkor ilyennek. Nálunk is az volt, hogy nekik mindent szabad. Most meg már nehéz velük. :-)
Konkrétan nem válaszoltam a kérdésedre, de talán egyszer te is örülni fogsz a kistesódnak.
a család áldás.
én nagyon örültem, amikor megtudtam, hogy a bátyám és a hugom mellett, lesz még egy öcsém is.
lehet hogy nem igy kéne reagálnom de én sem örülnék neki azért is csodállak mert 2 tesód van. nekem a 7 éves öcsém is sok.
L \ 13
Hat elhiszem, hogy sokkot kaptal.
Tanulj, sportolj es ne engedd hogy befogjanak babysitternek. Remelem nem fogunk kerdest olvasni toled, hogy te lettel otthon a babycsosz, mert a szuleidnek dolgozniuk kell ejjel-nappal. Minden jot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!