Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szüleim ma (úgy 20 perce)...

Szüleim ma (úgy 20 perce) jelentették be hogy négyen leszünk testvérek. Bátyám 16, én 13, öcsém 7, és anya terhes. Sokkolt. Hogy dolgozzam fel?

Figyelt kérdés
anya már egy pár hete rosszul volt,ma elmentek apával dokihoz.augusztus közepén születni fog egy hugom...nagyon sokkolt,elbőgtem magam.érdekes,nemrég azt kívántam szülinapomkor,hogy szülessen egy hugom...de ez mellékes.na és hát most azt hiszem nem szeretném,hogy hugom legyen...félek hogy el fognak hanyagolni meg ilyenek.és félek,hogy a barátaim furcsán fognak emiatt nézni rám.amúgy apa 36,anya 34 éves.nagyon korán lettek szülők,tudom,sokan most kezdenek el gondolkodni a gyereken.de én áá nemtudom felfogni
2010. febr. 11. 22:04
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:
utolsó értelmetlen...van 5 tv szóval.amúgy amikor öcsém született,az volt,hogy jajj ő a kis manó,és neki mindent szabadott,szabad máig is.amit nekem nem.és egyszerűen csak nehéz felfognom mi lesz..késöbb biztos örülni fogok.de most nem tudok
2010. febr. 12. 07:06
 12/25 anonim ***** válasza:
85%

Valahol megértelek, én is középső gyerek voltam:)

Ugyanigy hogy egy báty egy öcs:)

Később hasznodra válik, hidd el mégha most nem is látod:)

12-13 évesen én ölni tudtam volna egy hugiért:)) de már nem lehetett (az én szüleim idősebbek voltak).

Ha anyagilag megengedhetik maguknak a sok gyerkőcöt, akkor szerintem is helyesen teszik, hogy vállalnak még egyet, mert tényleg csak egymásra számíthattok.

Nekem sajnos nem élnek már a szüleim pedig nem vagyok öreg:) (24 L) és csak a tesóimmal tartjuk egymásban a lelket, pedig mindkettő fiú,akikkel ugye annyira nem is lehet lelkizni.

Most még sokként ér a dolog, de hamar megkedveled a szitut majd:) Pláne ha majd a kórházban mikor bementek látogatni a kezedbe foghatod meg utána is, nagyon cuki ám egy baba:))

2010. febr. 12. 09:02
 13/25 anonim ***** válasza:
87%
Teljesen természetes a reakciód, az, hogy félsz, hogy elhanyagolnak Téged. Ez majd elmúlik, és nagyon fogsz örülni a kistesónak. Hamar-hirtelen egy-két választól nem fogod feldolgozni, de tuti, hogy sikerül. (Még csak annyit, hogy van egy 19 hós kölyköm, akit imádok és 8 hónap után estem teherbe, kétségbe voltam esve, hogy nem lehet gyerekem és amikor kiderült, hogy terhes vagyok, akkor meg bepánikoltam, hogy mi lesz az én kis kényelmes életemmel, most már mindig vki rajtam fog lógni, és nem mehetek oda, ahova akarok, 31 éves voltam akkor, tehát nem egy csitri) Szóval nyugi, sok idő van még a tesó érkezéséig. Ha lehet, akkor anyukád előtt ne nagyon hisztizz, mert úgy felborult a hormonháztartása, hogy ihaj! Ne gyötörd őt azzal, hogy meg vagy sértődve :)))
2010. febr. 12. 16:58
 14/25 anonim ***** válasza:
87%

Én 21 éves vagyok, van egy 25 éves nővérem, a húgaim 19, 13, 14 évesek. Amikor a két legkisebb született, nem annyira örültem nekik, sokáig nem kedveltem őket. Viszont most már imádom a kishúgaimat. Olykor nézünk régi családi felvételeket, és azokon annyira aranyosak! Eltűnődöm, hogy miért nem láttam őket akkor ilyennek. Nálunk is az volt, hogy nekik mindent szabad. Most meg már nehéz velük. :-)

Konkrétan nem válaszoltam a kérdésedre, de talán egyszer te is örülni fogsz a kistesódnak.

2010. febr. 12. 20:36
 15/25 anonim válasza:
0%
Sajnalom...Terhes vagy :)
2010. febr. 13. 12:10
 16/25 anonim ***** válasza:
79%

a család áldás.

én nagyon örültem, amikor megtudtam, hogy a bátyám és a hugom mellett, lesz még egy öcsém is.

2010. febr. 14. 11:01
 17/25 anonim válasza:
100%

lehet hogy nem igy kéne reagálnom de én sem örülnék neki azért is csodállak mert 2 tesód van. nekem a 7 éves öcsém is sok.

L \ 13

2010. febr. 15. 15:27
 18/25 anonim ***** válasza:
100%

Hat elhiszem, hogy sokkot kaptal.

Tanulj, sportolj es ne engedd hogy befogjanak babysitternek. Remelem nem fogunk kerdest olvasni toled, hogy te lettel otthon a babycsosz, mert a szuleidnek dolgozniuk kell ejjel-nappal. Minden jot!

2010. febr. 18. 15:00
 19/25 A kérdező kommentje:
tuti nem fogják rámbízni,szerintem 1 hónapos koráig hozzá se érhetek...nagyon fogják félteni.ő lesz a kiskedvenc.
2010. febr. 18. 15:03
 20/25 anonim ***** válasza:
0%
a TV-t azért irtam, hogy legyen más szórakozásuk is a szüleidnek a szaporodáson kivül
2010. febr. 19. 18:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!