Anyám nem mondta el hogy testvérem születik, ezt hogy
dolgozzam fel?
többi lwnt
Figyelt kérdés
mikor a húgom született 6 éves voltam, az emlékem erről az egészről hogy anyám rosszul lesz, felmegy az emeletre megszüli a húgomat, apám kórházba viszi, én nem értek semmit, nagyanyám vigyázz rám napokig, aztán anyámat meglátogatjuk a kórházban, majd apám elválik tőle rá egy évre
sosem lett mély kapcsolatom a húgommal, nem éreztem kötődést felé, féltékeny voltam
anyámat szerettem, de ahogy ez mostanában kiderült tök máshogy állok hozzá, hogy dolgozzam fel? pszichológussal egyedül sikerül?vagy anyám is kell hozzá?
azért is haragszom mert veszélyeztette a húgomat...
Nem, azt nem tudta, hogy az anyja nem mondta el neki gyerekként, hogy terhes. Mit nem lehet ezen felfogni?
2023. júl. 8. 19:27
13/32 anonim válasza:
#12: ja, ez így sokkal világosabb.
Ha a Kérdezőt megnyugtatja, eddig én sem tudtam, hogy a Kérdező anyja a Kérdező húgával volt terhes.
2023. júl. 8. 19:29
14/32 anonim válasza:
Nem egészen értem. Mi derült ki számodra mostanában? Az, hogy a gyerek születését terhesség előzi meg, vagy az, hogy anyád szülés közben nem veled foglalkozott, esetleg, ahogy a #11-es írja, az, hogy van egy húgod?
2023. júl. 8. 19:31
15/32 anonim válasza:
Bárcsak ez lenne a legnagyobb problémám😅Na mindegy..ez hülyeség.szedd magad össze gondolom már nem 5-6 éves vagy
2023. júl. 8. 19:32
16/32 anonim válasza:
Komolyan nem értem, mit kell ezen feldolgozni. Ha eddig ez nem volt probléma, akkor most miért az?
2023. júl. 8. 19:40
17/32 anonim válasza:
Arra sem emlékszem, hogy tegnap mit ettem nem, hogy arra, hogy 6 évesen mi volt.
2023. júl. 8. 20:26
18/32 anonim válasza:
Az a probléma hogy valószínűleg nem csak ebben az esetben hanem másban is tojtak a fejére a kérdezőnek. Egy anya aki felcsináltatja magát majd el is válnak, miközben arra nem méltatja a gyereket hogy kommunikáljon vele egy ilyen fontos dologról. Ez csak egy apró szeletke egy olyan történetből ahol a gyerek szívta meg a szülei böszmeségét.
2023. júl. 8. 20:30
19/32 anonim válasza:
Most ennyire unaktkozol vagy mi? Mert valahogy ez hogy most eszébe jut valakinek hogy 6 éves korában nem avatták be azonnal abba hogy terhes z anyja hát fura.... olyankor még a gólya hozza a hugit.
2023. júl. 8. 21:01
20/32 anonim válasza:
Haló, az anya eltitkolta a terhességét, hiszen otthon szülte meg a kicsit. Egy évre rá apa el.
Kérdező meg ott volt a dilis mamával, a bömbölő hugival, meg az iskolakezdéssel magában. Cuki lehetett. Jöhet a pszichológus erre bizony. Ha elmúltál 18, menj egyedül. Ha nem, anyud is kell.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!