Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Gondoznátok a magatehetetlen,...

Gondoznátok a magatehetetlen, fekvőbeteg szülőtöket vagy otthonba adnátok?

Figyelt kérdés

Idős szüleimmel élünk egy háztartásban a férjemmel és az 1 éves fiúnkkal.

Apukámnak strokja volt, jobb oldalára lebénult, beszélni sem tud. Nyilván segítenem kellene anyunak az ápolásában, hiszen ő sem fiatal már, de hiába az apám nem igazán vonz, hogy az egyik szobába a fiam pelenkázzam a másikban pedig aput.

2023. jún. 23. 15:42
1 2 3 4 5
 11/46 anonim ***** válasza:
89%
Otthonba adnám. Szerencsére jó a nyugdíja, szép lakása van, ez mind rámenne, de ezt tudomásul venném. (Nyilván nem ratyi helyre adnám be).
2023. jún. 23. 17:03
 12/46 anonim ***** válasza:
93%

Rá fogtok menni fizikailag és mentálisan is az otthoni ápolásba. Szerintem is adjátok otthonba.

Viszont sok pénz, és várólista van, szóval kezdjetek el intézkedni mihamarább!

2023. jún. 23. 17:10
 13/46 anonim ***** válasza:
27%
Csak azért kérdeztem, hogy ki lakik kinél, mert ha te laksz náluk, és a mama nem hajlandó otthonba adni a papát, akkor ne álmodozzál, hogy majd elsinkeled az öregeket a saját házukból, csak mert te szültél. Persze, majd mindjárt kiderül, hogy ők laknak nálatok (Tuti, hogy nem).
2023. jún. 23. 17:13
 14/46 anonim ***** válasza:
94%
Otthonban nincs hely, várólisták vannak fêl évtől 2 évig,kihalàsos alapon csak és havi 140-300 ezer közt havonta+ sok helyen 500-800 ezer beugró.
2023. jún. 23. 17:33
 15/46 anonim ***** válasza:
86%

Inkább otthon. Ott hozzáértők vannak.

Amúgy, gondolom anyukádst se vonzza, hogy a férjét pelenkázza.

De megértelek.

2023. jún. 23. 17:38
 16/46 anonim ***** válasza:
97%

Otthon. De nem rajtam múlik, hanem az anyámon, mert egyenlőre ő a döntés jogú hozzátartozó.

Amúgy valoban nem mindegy, ki lakik kinél

2023. jún. 23. 17:44
 17/46 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nem kérdés a gondozás, de megvan hozzá a tudás és a megfelelő élethelyzet.
2023. jún. 23. 17:45
 18/46 A kérdező kommentje:

Kedves egyedüli bunkózó a válaszolók közüll:

Mi lakunk a szüleimmel a szülőházamban amire, hogy itt tudjunk maradni több 10 milliót költöttünk. Tökéletes a kapcsolatunk eszembe sincs senkit sehova paterolni. Bármilyen érdekes rajtad kívül elég sokan felfogták a helyzetet, egyedül te vagy aki itt a hülyeségeit nyomatja.

2023. jún. 23. 17:46
 19/46 anonim ***** válasza:
17%
A bunkózó vagyok. Ha nem akarod elpaterolni, miért kérdezel itt rá?
2023. jún. 23. 17:48
 20/46 anonim ***** válasza:
56%

Anyám mondta hogy ebben az eserben öngyilkos lenne. Nem akarna így élni.

Megértem, én sem.

Apámat pedig nem gondoznám, és otthonba se tenném. Ott rohadjon meg ahol van. Egy büdös féreg.

2023. jún. 23. 18:10
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!