Gondoznátok a magatehetetlen, fekvőbeteg szülőtöket vagy otthonba adnátok?
Idős szüleimmel élünk egy háztartásban a férjemmel és az 1 éves fiúnkkal.
Apukámnak strokja volt, jobb oldalára lebénult, beszélni sem tud. Nyilván segítenem kellene anyunak az ápolásában, hiszen ő sem fiatal már, de hiába az apám nem igazán vonz, hogy az egyik szobába a fiam pelenkázzam a másikban pedig aput.
Rá fogtok menni fizikailag és mentálisan is az otthoni ápolásba. Szerintem is adjátok otthonba.
Viszont sok pénz, és várólista van, szóval kezdjetek el intézkedni mihamarább!
Inkább otthon. Ott hozzáértők vannak.
Amúgy, gondolom anyukádst se vonzza, hogy a férjét pelenkázza.
De megértelek.
Otthon. De nem rajtam múlik, hanem az anyámon, mert egyenlőre ő a döntés jogú hozzátartozó.
Amúgy valoban nem mindegy, ki lakik kinél
Kedves egyedüli bunkózó a válaszolók közüll:
Mi lakunk a szüleimmel a szülőházamban amire, hogy itt tudjunk maradni több 10 milliót költöttünk. Tökéletes a kapcsolatunk eszembe sincs senkit sehova paterolni. Bármilyen érdekes rajtad kívül elég sokan felfogták a helyzetet, egyedül te vagy aki itt a hülyeségeit nyomatja.
Anyám mondta hogy ebben az eserben öngyilkos lenne. Nem akarna így élni.
Megértem, én sem.
Apámat pedig nem gondoznám, és otthonba se tenném. Ott rohadjon meg ahol van. Egy büdös féreg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!