Magatehetetlenul fekszem itthon, a szuleim meg rendre szidnak, alaznak. Hogy viseljem el?
Elutott egy auto es ket helyen eltort a labam.(behajtott a biciklisavba, 80-al hajtott lakott teruleten belul, nem az en hibam volt). Osszecsavatoztak, es a labfejemtol a combom toveig be vagyok gipszelve. Gyakorlatilag nem tudok kikelni az agybol. Nem lustasagbol, hanem fizikailag nem birom megmelni a labamat, olyan nehez a gipsz, az mar mellekes, hogy faj is. Segitsegre van szuksegem a furdeshez, a wc hasznalatahoz, nem tudok lemenni a konyhaba ennivaloert stb. 3 napja vagyok itthon, de mar 20x el lettem kuldve melegebb eghajlatra:
-ez igy nem lesz jo, elegem van
-tartsd vissza, ha pisilni kell
-ne szedd a fajdalomcsillapitot, mert draga(hat bocs...)
-egesz nap itt doglesz, ne kelljen mar ennyi minden(ezt akkor kaptam meg, amikor kifogyott az uvegbol a viz, amibol ittam, es megkertem anyat, hogy toltse ujra)
-egesz nap doglesz, nem foglak minden nap furdetni b..meg
Ilyen es ehez hasonlok. Hozzateszem nem ugraltatok senkit. Minden be van keszitve a szobamba, csak akkor szolok, ha a mosdot hasznalnam, vagy ehes vagyok. Mit ne mondjak en se elvezem ezt a helyzetet. Fajdalmaim vannak, teljesen ki vagyok szolgaltatva es szetunom az agyam. Olvasok, vagy aludni probalok max. Ha fiu lennek szivesen belelogatnam a micsodamat egy flakonba, de lanykent elegge meg vagyok love Majdnem 6 hetig lesz meg rajtam fekvogipsz. Nem kerem, higy nyaljanak korbe, de szerintem az egesz csalad hangulatan javitana, a normalis hangnem. Rettenet, elore felek mi lesz, mire teljesen rendbe jovok.
Szörnyen kezelik... nem helyes h nincsenek jobban a Segítségedre.íIgy is szar neked
az én szüleimnek inkabb azert kene konyorognom h hagyjanak mar es pihenjenek egy kicsit mert nem kell mindig korbeugralni...ees sztem ez a helyes
Hű, ez nagyon durva és megalázó.
Én megmondanám nekik, hogy ha ennyire nagy teher nekik egy üveg újratöltése vagy a segítségnyújtás a mosdó használatához, vigyenek vissza a kórházba és máris leesett egy nagy teher a vállukról.
Nem jókedvedből "döglesz" otthon, hanem mert ágyhoz vagy kötve, neked a legrosszabb.
persze ha meghaltál volna, akkor meg bőgne...
sajnálom :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!