Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Magatehetetlenul fekszem...

Magatehetetlenul fekszem itthon, a szuleim meg rendre szidnak, alaznak. Hogy viseljem el?

Figyelt kérdés

Elutott egy auto es ket helyen eltort a labam.(behajtott a biciklisavba, 80-al hajtott lakott teruleten belul, nem az en hibam volt). Osszecsavatoztak, es a labfejemtol a combom toveig be vagyok gipszelve. Gyakorlatilag nem tudok kikelni az agybol. Nem lustasagbol, hanem fizikailag nem birom megmelni a labamat, olyan nehez a gipsz, az mar mellekes, hogy faj is. Segitsegre van szuksegem a furdeshez, a wc hasznalatahoz, nem tudok lemenni a konyhaba ennivaloert stb. 3 napja vagyok itthon, de mar 20x el lettem kuldve melegebb eghajlatra:

-ez igy nem lesz jo, elegem van

-tartsd vissza, ha pisilni kell

-ne szedd a fajdalomcsillapitot, mert draga(hat bocs...)

-egesz nap itt doglesz, ne kelljen mar ennyi minden(ezt akkor kaptam meg, amikor kifogyott az uvegbol a viz, amibol ittam, es megkertem anyat, hogy toltse ujra)

-egesz nap doglesz, nem foglak minden nap furdetni b..meg

Ilyen es ehez hasonlok. Hozzateszem nem ugraltatok senkit. Minden be van keszitve a szobamba, csak akkor szolok, ha a mosdot hasznalnam, vagy ehes vagyok. Mit ne mondjak en se elvezem ezt a helyzetet. Fajdalmaim vannak, teljesen ki vagyok szolgaltatva es szetunom az agyam. Olvasok, vagy aludni probalok max. Ha fiu lennek szivesen belelogatnam a micsodamat egy flakonba, de lanykent elegge meg vagyok love Majdnem 6 hetig lesz meg rajtam fekvogipsz. Nem kerem, higy nyaljanak korbe, de szerintem az egesz csalad hangulatan javitana, a normalis hangnem. Rettenet, elore felek mi lesz, mire teljesen rendbe jovok.

2015. ápr. 14. 21:17
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
96%
Te jó isten....az én anyukám még a csillagokat is lehozná az égről értem ilyen esetben plusz naponta százszor hálát adna istennek, hogy nem haltam meg. A pofám leszakad komolyan, hogy milyen emberek vannak..
2015. ápr. 14. 21:23
 2/18 A kérdező kommentje:
Aranyos anyukad van Elso :)
2015. ápr. 14. 21:25
 3/18 anonim ***** válasza:
93%

Szörnyen kezelik... nem helyes h nincsenek jobban a Segítségedre.íIgy is szar neked

az én szüleimnek inkabb azert kene konyorognom h hagyjanak mar es pihenjenek egy kicsit mert nem kell mindig korbeugralni...ees sztem ez a helyes

2015. ápr. 14. 21:27
 4/18 anonim ***** válasza:
6%
Hány éves vagy?
2015. ápr. 14. 21:27
 5/18 A kérdező kommentje:
16 vagyok.
2015. ápr. 14. 21:31
 6/18 anonim ***** válasza:
77%
Tanácsoltam volna, ha idősebb vagy, hogy felgyógyulásod után költözz el... Sajnállak nagyon.
2015. ápr. 14. 21:35
 7/18 anonim ***** válasza:
93%

Hű, ez nagyon durva és megalázó.

Én megmondanám nekik, hogy ha ennyire nagy teher nekik egy üveg újratöltése vagy a segítségnyújtás a mosdó használatához, vigyenek vissza a kórházba és máris leesett egy nagy teher a vállukról.

Nem jókedvedből "döglesz" otthon, hanem mert ágyhoz vagy kötve, neked a legrosszabb.

2015. ápr. 14. 21:35
 8/18 anonim ***** válasza:
94%
Undorító anyukád viselkedése. Szégyellje magát. Kérdezd meg tőle, hogy amikor öreg lesz és segítségre szorul mit szólna, ha te is így bánnál vele.
2015. ápr. 14. 21:37
 9/18 anonim válasza:
68%
Az én anyukám is csinált már ilyet egyszer hasonló helyzetben de aztán mikor kiderült mivan segítőkész lett meg minden elég kemény anyukád lehet már bocs próbáld meg megbeszélni vele hogy ez nem kóser te rosszul vagy stb... Ha ezt nem érti meg sajnos nem tudsz mit tenni fordulj valakihez a csaladodból akiben megbízol és tudod hogy nem hagy cserben ha tudsz hátha ő segít neked csak ennyit tehetsz most
2015. ápr. 14. 21:38
 10/18 anonim ***** válasza:
90%

persze ha meghaltál volna, akkor meg bőgne...

sajnálom :(

2015. ápr. 14. 21:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!