Mit kezdenél a gyerekeddel ha kiderülne róla hogy incel?
Hihetelen, hogy egy ilyen egyszerű kérdés ennyi választ és vitát generált. :D
:popcornevősmichaeljackson:
82
Persze, hogy az incelekkel van a baj, mégpedig a külsejükkel.
79# ezt hívják intellektualizációnak. Én is csináltam, akkor tudtam meg, hogy létezik ilyen. Én pl. az evolúcióra fogtam, hogy miért rossz nekem. A helyett, hogy személyes szinten és nagyon konkrétan fogalmaznám meg a problémámat, abba menekültem, hogy nekem nincs mit tennem, mert a küzdés, meg az erősebb győz rendszerében nekem nincs esélyem. Azért csinálja ezt az ember, mert fél a változástól, és ezért felnagyítja a problémát, tehát nem velem van a baj, hanem a társadalommal, természettel, és ezzel indokolja, hogy ő maga a személyes szintjén tehetetlen. Jó kis csapda, én is benne ültem sokáig...
50f
Mindenki itt a testkepzavarral jon.... Nem tudom, hogy hany evesek, akik ide irnak, de a Photofeeler es a rateme.lv kora eljott mar, csaxolok. Mas idok jarnak, mint az 50F valaszolo fiatalkoraban :)
39F incel
Persze a 87-et pontozzátok le mert tényeket hoz fel.
Manapság valóban könnyen megtudja valaki, hogy incel vagy sem, csak feltölt egy fotót egy ilyen oldalra és ha kijön a 3-4-5 pont akkor nagy eséllyel incelről van szó.
Az igaz, hogy más idők járnak.
Nekem sok idősebb férfi rokonom van/volt, aki arra se képes, hogy egy mosógépet bekapcsoljon, egy hivatalos papírt nem tudnak értelmezni, mégis megnősültek a cucializmzban.
Ezek az emberek ma incelek lennének.
De azt se tudták mi az, hogy sportolni, fejlődni, változásokhoz igazodni.
És ezek a szülők nevelték a mai felnőtteket, nem volt sokuk előtt normális felnőtt, sőt még sokak önbizalmát a szülők rombolták le.
Amúgy a mi családunkban(rokonság) a fiú gyerekek ba-sztatása rendszeres volt.
A lányoktól semmi elvárás nem volt, öltözzön csinosan, még a testesebb lányokat is ajnározták, mert szépen öltözött.
Testvérek között, a lány kapott mindig többet, ajándék stb, fiúknak pl nem kell annyi ruha, mert "csak fiú".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!