Jogosan idegesít, hogy a volt incel bátyám most kitalált múltat ad elő, hogy lett nője? Jogosan szakítottam meg vele minden kapcsolatot?
38 éves koráig lakott otthon, soha egy nője se volt. Évekig zaklatta kéretlenül a szerelmeit akik 100x is elküldték, ajándékokat vitt a munkahelyeikre (olyannak is aki házas volt), ilyesmi. Volt aki a szüleinkhez ment el, hogy csináljanak valamit a fiukkal. Aztán ez 32 éves kora körül átment abba, hogy minden nő kva és ő túl jó hozzájuk. Nőkkel szóba se állt, levegőnek nézte őket, családon belül meg minden nőt szidott. Főleg az én barátnőmet. Évekig szidalmazta, ezért egy idő után nem is jártunk haza hozzájuk már. Mindenfélét kitalált, hogy megcsal engem, olyan kva mint a többi, stb. 37 éves volt, amikor örököltünk pénzt. Valószínűleg ennek hatására (vett egy lakást amit kiadott és egy pár éves Mercedes CLA autót) ráakaszkodott egy nő. 3 hónapon belül házasság lett és bejelentették a gyerek érkezését is. Azóta a bátyám egy múltat hazud magának, amiben ő népszerű volt és minden csaj akit zaklatott az az ő barátnője, párkapcsolata volt. A csaj el is hisz minden sztorit.
Ebben az idegesít engem, hogy évekig égtünk miatta, most meg részéről ez el van felejtve és mi is tartsuk a szánkat. Azóta a barátnőmmel jópofizik, de átlátunk rajta. Be is olvasott neki Karácsonykor, hogyha évekig szidta és kvázta akkor mit nyalizik neki? A felesége meg a védelmére kelt, hogy ez biztos nem igaz, ezt nem tudja elképzelni róla. Én is mondtam ezt azt, hogy hogyan könyörgött az egész család, hogy zaklatás miatt ne tegyen feljelentést egy-két nő akit üldözött a szerelmével, de ezzel azt értem el, hogy a köreikben engem hazugnak és irigynek állítanak be. A csaj egyik barátnője a munkatársam és azt vetette oda nekem hogy: “Na mi van, eladtad már a saját testvéredet 5 forintért?” És azt terjeszti, hogy én ok nélkül kiszúrok a saját véremmel és szidom, milyen ember vagyok én?
Szerintetek jogosan haragudtam meg és szakítottam meg ismét a kapcsolatot vele?
1, előbb utóbb szerintem is kiderül majd, de nagyon jó színész. Azokat a régi zaklatott nőket nem keverném bele, még nekem is ég a pofám a mai napig helyette ha találkozok valamelyikkel.
2, nem is fogok
3, nem szűz, tudunk róla, hogy évekig prostikhoz járt a szüleink pénzén (kért tőlük pénzt ruhára, bérletre, aztán prostihoz ment belőle). A párkapcsolati részt nem tudom, mi azt látjuk csak, hogy a csaj csicskájaként viselkedik, ugrál neki és nyalizik.
Tesód mit dolgozik, ha 30+ évesen bérletre & ruhára kért kölcsön? Oké, hogy prostizott belőle, na de mégis. Én értem, hogy most örökölt és van pénz, de a családját (pláne gyerekkel!) eltartani, Mercedest fenntartani ki fogja, ha elfogy a pénz?
Van egy olyan sejtésem, - pedig nem szeretek ilyenre alapozni - hogy a nőnek a pénze tetszik elsősorban.
5-ös
A nőnek mindig a pénz tetszik egy férfiban vagy potenciális pénz hogy sokra viszi látja benne a lehetőséget :D
7-es
Nyilván ezt mondod és ezt hiszed de tudalatt az olyan férfiakat választod amely minél jobb anyagi helyzetben van vagy látod benne hogy sokra viheti
8-as:
“Látod, hogy sokra viheti...”
Hát most miért, valami leszakadt lúzerrel jöjjek össze, mint a kérdező bátyja pl.? (Már bocsánat.) Az, hogy valakinek van jövője, következhet abból is, hogy jól edukált mondjuk. Nem minden a pénz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!