Elmesélnéd nekem, hogy miért, mennyi idősen, hogyan és
milyen következményekkel szakítottad meg a kapcsolatot
csalàdtaggal?
Figyelt kérdés
Én a nagymamàmmal szakítottam meg a kapcsolatot.
2020. júl. 22. 09:12
1/8 anonim válasza:
Nagynéném híresen kötözködő ember, a saját keresztfia is utálja. Eljár látogatóba a rokonokhoz, és ezt arra használja, hogy a vendéglátóba beleköt, alázza, kigúnyolja, beszólogat neki. Na, az egyik alkalommal kidobtam a házból, és megmondtam neki, hogy soha többé nem akarom látni. Isteni érzés azóta is, hogy az a féreg többé nem piszkít az otthonunkba. A rokonság elfogadja a döntésemet, hümmögnek, hogy hát igen-igen...
2020. júl. 22. 09:34
2/8 anonim válasza:
Én az anyámmal fogom megszakítani a kapcsolatot,mert egyfolytába belém köt,kötözködik,visít,letrógerezett stb.
2020. júl. 22. 10:24
3/8 anonim válasza:
Érettségi után összeszedtem egy hátizsáknyi személyes holmim, megmondtam a szüleimnek, hogy ez az utolsó alkalom, hogy engem látnak és kisétáltam az ajtón. Addigra már összespórolt pénzbpl megvolt a bérelt szobám. Ezzel együtt az összes többi rokonommal is megszakadt a kapcsolat, de sosem volt szoros így ez nem volt szempont. Az előzmény 19 év bántalmazás volt, a következmény sok rettenetesen nehéz év munka és mellette terápia. Megérte minden nehézség, sikerült kitörnöm és most jó életem van. Ha maradtam volna abban a közegben, akkor 100%, hogy nem így lenne.
2020. júl. 22. 11:56
4/8 anonim válasza:
nem.
2020. júl. 22. 12:39
5/8 anonim válasza:
#buzsáki emőke 😂
Gusztustalanul kihasznál mindenkit, hiaba a "nővérem"
2020. júl. 22. 14:03
6/8 anonim válasza:
15 évesen apámmal. A szüleim elváltak régebben már, és neki lett új nője. A nő cseppet sem volt kedves velem, sőt... Ahol tudott, ott bántott, apámat ellenem fordította, már nem is keresett egy idő után, mindig csak én kerestem őt. Aztán 15 évesen, több év elutasítás és szenvedés után eldöntöttem, hogy többet nem keresem, majd ő keres, ha akar. Na, azóta nem beszéltünk.
Következmény: nincs semmi kapcsolatom apámmal. Nem is hiányzik ő maga, mert mint szülő és ember megbukott, bár az hiányzik, hogy legyen apám.
2020. júl. 22. 15:11
7/8 anonim válasza:
Nagymamám húgával, miután apám halálának másnapján a szemembe mondta, hogy szerinte miattam halt meg apám, és hogy én ennek biztos nagyon örülök.
Abból a szempontból mondjuk nem tévedett nagyot, hogy ha nem hal meg, akkor mostanra már valószínűleg megszakadt volna a kapcsolatom apámmal is, de hát ezt már sosem tudjuk meg.
2020. júl. 22. 20:53
8/8 anonim válasza:
Már harmincasként a komplett családommal. A nárcisztikus nagymamám nevelt, az egész gyerekkorom egy katasztrófa volt, amit úgy akart beállítani, mintha mindentől óvna és védelmezne és olyan jó életem lenne.. De közben soha nem kaptam annyi bántást sehonnan és senkitől, mint tőle. Anyám meg persze felém sem nézett, pedig állandóan szaladtam utána mint egy hülye. Egyszer mamám egy újabb kitagadós veszekedésénél döbbentem rá, hogy anyámat egy cseppet sem érdeklem. Azóta nem beszélünk. Eleinte rettenetesen nehéz volt feldolgozni, azóta viszont furcsa módon sikeres vagyok a munkámban, az életemben. De ehhez rengeteg időre és terápiára volt szükségem. Megérte.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!