Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Jogosan idegesít, hogy a volt...

Jogosan idegesít, hogy a volt incel bátyám most kitalált múltat ad elő, hogy lett nője? Jogosan szakítottam meg vele minden kapcsolatot?

Figyelt kérdés

38 éves koráig lakott otthon, soha egy nője se volt. Évekig zaklatta kéretlenül a szerelmeit akik 100x is elküldték, ajándékokat vitt a munkahelyeikre (olyannak is aki házas volt), ilyesmi. Volt aki a szüleinkhez ment el, hogy csináljanak valamit a fiukkal. Aztán ez 32 éves kora körül átment abba, hogy minden nő kva és ő túl jó hozzájuk. Nőkkel szóba se állt, levegőnek nézte őket, családon belül meg minden nőt szidott. Főleg az én barátnőmet. Évekig szidalmazta, ezért egy idő után nem is jártunk haza hozzájuk már. Mindenfélét kitalált, hogy megcsal engem, olyan kva mint a többi, stb. 37 éves volt, amikor örököltünk pénzt. Valószínűleg ennek hatására (vett egy lakást amit kiadott és egy pár éves Mercedes CLA autót) ráakaszkodott egy nő. 3 hónapon belül házasság lett és bejelentették a gyerek érkezését is. Azóta a bátyám egy múltat hazud magának, amiben ő népszerű volt és minden csaj akit zaklatott az az ő barátnője, párkapcsolata volt. A csaj el is hisz minden sztorit.

Ebben az idegesít engem, hogy évekig égtünk miatta, most meg részéről ez el van felejtve és mi is tartsuk a szánkat. Azóta a barátnőmmel jópofizik, de átlátunk rajta. Be is olvasott neki Karácsonykor, hogyha évekig szidta és kvázta akkor mit nyalizik neki? A felesége meg a védelmére kelt, hogy ez biztos nem igaz, ezt nem tudja elképzelni róla. Én is mondtam ezt azt, hogy hogyan könyörgött az egész család, hogy zaklatás miatt ne tegyen feljelentést egy-két nő akit üldözött a szerelmével, de ezzel azt értem el, hogy a köreikben engem hazugnak és irigynek állítanak be. A csaj egyik barátnője a munkatársam és azt vetette oda nekem hogy: “Na mi van, eladtad már a saját testvéredet 5 forintért?” És azt terjeszti, hogy én ok nélkül kiszúrok a saját véremmel és szidom, milyen ember vagyok én?

Szerintetek jogosan haragudtam meg és szakítottam meg ismét a kapcsolatot vele?

2021. jan. 8. 14:08
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
66%
23 Ha könyvekből szedted a "vacsorál"-t, na az az igazán prosztó. Az ha valaki tájszólással beszél, néha ír, az oké, de íróktól minek átvenni a nyelvezetet? Arra kérlek majd ne olvass Janus Pannoniust vagy Ómagyar Mária Siralmat mert jaj lesz nekünk itt a neten.
2021. febr. 14. 16:22
 32/35 anonim válasza:
50%
Még egy tipp: valamilyen indokkal találkozzatok újra, és kérdezgesd a témáról (egy diktafonnal a mellényzsebedben), és a szövegkörnyezetből ki fog derülni a hazugság, miután visszahallgatod. Aztán küldd el a csaj e-mailjére vagy Facebookjára :-D
2021. márc. 22. 02:56
 33/35 anonim válasza:
27%

27! Nekem is ez ugrott be, hogy ameddig nem volt lakás meg verda addig nem kellett senkinek, most rögtön "példás családapának való" lett. Gusztustalan.

Kérdező amúgy meg látod ilyen az élet, ennyi kell ahhoz, hogy sikeres legyél a nőknél, csak anyagiak, semmi más!

2021. jún. 5. 07:54
 34/35 A kérdező kommentje:

Ha lúzer vagy akkor pénz. Ilyenkor majd a nö bevállalja hogy megváltoztat téged kívül-belül.

Ha jobban nézel ki, van szöveged akkor nem kell pénz! Nekem is voltak csajaim csórón is.

Szerintem amit a bátyámon láttam hogy elrontanak az ilyen incelek:

- Nökkel való jópofizás, barátkozás

- egy-két jó szó után a nö fuvarozása, kéretlen ajándékok vásárlása

- az ajándékok kellemetlen átadása munkatársak, rokonok elött

- folyamatos hivogatás, irogatás

- még kapcsolat sincs de már csekkolás és féltékenykedés

- hazudozás a barátoknak hogy van/volt valami

Én ha tetszik valaki akkor párkapcsolat felé indítom a kapcsolatot. Utalgatások, dicséret, majd minél hamarabb randira hívás! Ha elutasítja, látom hogy nem jövök be, békén hagyom, nem kezdek fü alatt barátkozni, hátha. Ilyenkor ha más körülmény miatt utasított el de nem köti az orromra (depresszió, van barátja, beteg, stb) akkor simán jöhet késöbb magától, volt rá példa! Ha elkezdek barátkozni, azt bukom! Ennyi kb. Ha meg eljön kávéra a csaj, nyert ügy.

2021. jún. 7. 11:07
 35/35 anonim ***** válasza:
68%
#34 jól összegyűjtötted, nagyon tipikus viselkedés. azt még hozzáenném, hogy az ilyen férfit tipikusan ki fogja használni az éppen aktuális nő, főleg a fuvarozgatást és az ajándékokat.
2021. jún. 7. 11:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!