Volt már valaki úgy itt rajtatok kívül, hogy utólag megbánta, amiért nem szakította meg a kapcsolatot a szüleivel?
Pontosan, meg nem mi választottuk őket (hiába is mondja ezt sok ezóhumbugot habzsoló agyhalott), nem élhetnek velünk vissza! A vérségi köteléket sem tartom sokra, egyszerűen ezt dobta a gép, nem azért kerültünk egy családba, mert annyira ezt akartuk volna. Abszolút nem is úgy működik az agyam, mint az övé, sőt, az ő mentalitása számomra ijesztő és taszító, nem szeretném azt tenni a környezetemmel, amit ő.
Leginkább azért nem, mert mint ember, nagyon hullámzó. Hol aggódó és szerető, hol gyűlölködő, fenyegetőző (volt, hogy életveszélyesen megfenyegetett), paranoiás, és mérgezően önsajnáltató. Sosem tudtam, hányadán állok vele, de minden jobb napján adtam neki egy újabb esélyt, mondván hátha ez most tartós lesz. Mostanra ismertem el teljesen, hogy ennek így semmi értelme, ha pár nap múlva visszautazok itthonról (csak látogatóban vagyok most), akkor ennyi volt, felfüggesztem a kapcsolatunkat. Sajnáltam, mert egyértelműen beteg az elméje, de eljött az a pont, ahol magamat kell védenem vele szemben. Épp elég baj, hogy semmi önkritikája sincs önmagával szemben, de ő bezzeg a legapróbb dolgot sem tudja megbocsátani senkinek, még családon belül sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!