Szerintetek nem lenne érdemes tartani a szülői kapcsolatot?
Az egész ott kezdődik, hogy a nagypapám alkoholista volt, azon kívül mindig kitalált valami hülyeséget amit akármi akadálya is van, de megvalósította. Az anyám ezt az alkoholizmusnak tudta be, hogy azért volt pihent agyú a nagyapám, de anyám szintén ugyanolyan, mint ő, de mégsem iszik soha semmit sem. De amikor elmegyek bulizni a barátokkal és egy keveset iszunk, mindig leszúr, hogy a "nagyapádra hasonlítasz", utálja ha még buliban is egy keveset, de iszok.
Most megyek egyetemre, mellette már több éve dolgozok, így már tudnék venni egy lakást a párommal együtt (tudom hihetetlen, de igen, összeszedtem ennyi pénzt), és arra gondoltam, hogy nem szeretném tartani a kapcsolatot a szüleimmel, mert a fent említett módon nagyon tolakodóak, parancsolgatóak. Nektek mi a véleményetek erről?
Nem azzal van a probléma, hogy kivel meg mikor, mennyit iszol, hanem anyuci beszól valamit és te már meg akarod szakítani a kapcsolatot.
Óvodás szint: "Óvó néni Pirike csúnyán mondott, ezért többet nem szólok hozzá".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!