Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit kezdenél a gyerekeddel ha...

Mit kezdenél a gyerekeddel ha kiderülne róla hogy incel?

Figyelt kérdés

#gyerek #A fiad incel #Incel gyermek #Incel szülő
2023. jún. 14. 16:48
 71/92 anonim ***** válasza:
100%
#64 Van ilyen, de azért azt valljuk be, hogy ez nem túl gyakori. Szerencse is kell hozzá, mert sok lányt taszít az ilyen férfi; ahogy te is mondtad nem egy ideál. Milyen volt a csaj?
2023. jún. 17. 12:32
 72/92 anonim ***** válasza:
83%
egyébként nekem az első barátnő hozta meg az áttörést. Utána már nem volt gondom a lányokkal. Ok ez 17 évesen volt, szóval nem mondhatnám, hogy inceltem. Bár ezt akkor is későinek éreztem, most már nem így látom. Tök normális ebben a korban elkezdeni.
2023. jún. 17. 12:51
 73/92 anonim ***** válasza:
95%

70

Rossz külsővel igen nehéz magas önbizalommal bírni mert sokkal kevesebb a pozitív visszajelzés ezért nem kapod meg azt a lökést amit a jóképűek megkapnak környezetükből ezért magadból kell erőt merítened és a visszajelzésekkel szembemenve folyamat emlékeztetned magad, hogy te nem is az vagy amilyen visszajelzések érnek hanem annál több. Ez elég sok energiát felemészt és előbb utóbb eljutsz oda, hogy kételkedni fogsz magadban, hogy valóban ennyit érek? Szerintem általában az önértékelés összhangban van a tapasztalatokkal, visszajelzésekkel.

2023. jún. 17. 13:55
 74/92 anonim ***** válasza:
96%
73# igen, ez látszólag így van, de azt látom, hogy sok, nem túl előnyös külsejű ember, vagy akár nyomorék, vagy kifejezetten csúnya ember is tök nagy békében él, és elfogadja magát. Talán azért, mert nem ezen az egy adottságán méri magát...
2023. jún. 17. 14:25
 75/92 anonim ***** válasza:
95%

Jó ez az esős példa, mert ha annyit gondolsz magadról, hogy 39 éves vagy , férfi, és nincs közöd a nőkhöz (39F incel aláírások mindenhol), akkor nem is fogsz kijönni a házból, akár esik az eső, akár süt a nap.

De most komolyan, mintha a nőkkel való ismerkedésre annyi ráhatásod lenne, mint az időjárásra. ....

A buszos srác barátnője szép volt. Nem az a szép, aki instán a tengerparton bikiniben mutogatja magát, hanem akinek arányos testalkata, szép arca, hosszú összefogott haja és széles őszinte mosolya van, egy 17 körüli lány akinek aznap kezdődött meg a nyári szünet.

2023. jún. 17. 15:04
 76/92 anonim ***** válasza:
20%

75

De azt tudod, hogy ezek az esetek nagyon ritkák?

Az ilyen szép nők az esetek 99%-ban jóképű pasikkal vannak, tehát a szép emberek kasztja igenis létező dolog.

2023. jún. 17. 15:47
 77/92 anonim ***** válasza:
26%

"De azt tudod, hogy ezek az esetek nagyon ritkák?"

Tudom. Es azt is tudom, hogy az ilyen nok, akik a jo kulsejuk es a szeretheto, eloitelet-mentes szemelyiseguk miatt/ellenere leallnak atlagos sracokkal, azok kora huszonevesen gyurus menyasszonyok, es utana a kezukhoz van hegesztve a babakocsi....

Vagyis az ilyen nokrol mi mar joooooo regen lemaradtunk, es amikor en ennyi idos voltam, mint a buszos fiu es lany, akkor az epitkezesen nyeltem a teglaport, szakmai gyakorlat cimszo alatt. Utana meg a katonasagnal szoptam.

39F incel

2023. jún. 17. 16:31
 78/92 anonim ***** válasza:
41%

77

Igen, a valószínűsége annak, hogy egy incel külsejű férfi egy ilyen nővel (nem is kell fotomodell szépségűnek lennie csak átlagosan szépnek) találkozik az életében nagyon kicsi. Ugyanakkor egy ilyen kapcsolat igazi kihívás is lehet hiszen a környezet mind azon munkálkodik, hogy szétmenessze őket mert szerintük nem illenek össze. Tehát nem csak ritka de gyakran nagyon munkás is és nagy a kockázata, hogy szétmenesztik őket mint láttam is gyakran.

Ugyanakkor meg azt kérdezik, hogy igen de minek neked átlagosan szép nő, ha te meg ronda vagy? Tehát az emberek szinttudatossága is akadályozó tényező mert ahelyett, hogy bátorítanák az embert még lehúzzák őt, hogy hozzá bizony csúnya lány illik.

Igazából ők a gusztustalanok mert elveszik az embertő az álmot, ezt mi blackpillre ébredő emberek leírjuk, erre meg ők gyanúsítanak meg minket, hogy milyen gusztustalanok vagyunk meg felszínesek mert csak a külsőt látjuk az emberekben és mi vagyunk a felszínesek.

Holott indulásból ők mind tanítgatják az embereket, hogy kinek mi a szintje, tehát Hitleri nácizmust ők alkalmaznak az embereken, mi ezt csupán észre mertük venni és le mertük írni mint társadalomkritika.

2023. jún. 17. 16:44
 79/92 anonim ***** válasza:
98%

Valószínűleg nagyon zárkózott életet éltek, mert én nap mint nap látok (és persze ismerek is) ilyen párokat, mint a buszos példa, ami csak egy a sok közül.

Aki így ír, hogy szétmenesztik, indulásból, az gondolom nem is valami okos.

A társadalom helyett (amin úgysem lehet egy személyben) érdemes lenne az embernek magát próbálni javítgatni... de utánaolvastam a blackpill fogalmának, ha egyszer valaki eldöntötte, hogy ő reménytelen, akkor tényleg nincs mit tenni. Ez az énkép irreális, ebből sajnos az következik, hogy a társadalomról alkotott kép is az lesz.

2023. jún. 17. 18:36
 80/92 anonim ***** válasza:
69%

79

Várjunk. Szerinted a társadalom igazságos?

Nincs semmiféle felszínesség, előítéletesség, megbélyegzés, bullying stb?

Ezek mind fantazmagóriák?

2023. jún. 17. 19:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!