Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit kezdenél a gyerekeddel ha...

Mit kezdenél a gyerekeddel ha kiderülne róla hogy incel?

Figyelt kérdés

#gyerek #A fiad incel #Incel gyermek #Incel szülő
2023. jún. 14. 16:48
 41/92 anonim ***** válasza:
34%

Nem kell általánosítani!

Az, hogy leírja valaki a valóságot még nem nőgyűlölet.

Nem mondja senki, hogy bármi ingyen jár, ettől még a nők ingyen, energiabefektetés nélkül szexelhetnek, mondjuk 10ből 1 nő nem, kb, aki nagyon ronda, kövér, stb.

Ez a férfiaknál jóval magasabb.

Amúgy én meleg férfiként, kívülállóként írtam ezt a véleményt, a nőknek van a világon a legkönnyebb dolguk.

Sok férfinek még az is bejön, ha egy nőn van mit fogni, tehát az edzeni lusta nőket is bőven megdugják ingyen, úgy 50 éves korig.

Egy férfi ha fiatalon extrán néz ki, akkor szexelhet ingyen, Ha idősebb, 35-40 felett már csak ha van pénze.

Az átlagos nők nagy része istennőnek képzeli magát, mert még a jópasikat is megkaphatják, pedig nem egy liga.

2023. jún. 15. 15:32
 42/92 anonim ***** válasza:
96%

Egyébként a picsogást feleslegnek tartom én is, de ettől még együtt érzek ezekkel az emberekkel.

Írtátok, hogy nem csak külső, hát persze, hogy nem. Ezt írtam én is.

Általában a jellemük sem vonzó.

Rossz családi környezet, gyerekkori bántalmazás, iskolai zaklatás, alázás eredménye, ha valaki nőgyültlővé válik mondjuk.

Én nem vagyok heteró, de alacsony, és bizony volt olyan gimis koromban, hogy 12-es voltam, és egy csapat 9-es lány megkérdezte, hogy "te tényleg 12-es vagy?"-Mondtam igen, és?-Erre elkezdtek nevetni(pedig gimi volt, nem egy szakmunkás szint).

Szóval egy heteró fiúnak ezek nagyon megalázóak lehetnek, nem csoda, ha egy részük megutálja a nőket.

2023. jún. 15. 15:42
 43/92 anonim ***** válasza:
94%
41-42. Teljesen egyetértek veled.
2023. jún. 15. 16:14
 44/92 anonim ***** válasza:
87%
42-es:olvastam a kommented,arra gondoltam,vajon melyik rosszabb?Ha egy csapat lány felfigyel egy srácra,az sokféle képen alakulhat:pl a srác viccet csinál a helyzetből és ügyes dumával kivágja magát-vagy ha valakit egyáltalán nem vesznek észre,és sosem kerül ilyen helyzetbe...
2023. jún. 15. 16:21
 45/92 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom ebből, hogy lehet kivágni magad, ha olyanért gúnyolnak ki, mert alacsonyabb vagy, amiről nem tehetsz.

Hát, mit lehet mondani, hogy igen, én egy kerti törpe vagyok?:D

Azért tartás is legyen az emberbe.

De ilyenkor reagálni sem tudsz, mert elmennek, és hirtelen ledöbben az ember, hogy ilyen bunkók vannak.

2023. jún. 15. 16:33
 46/92 anonim ***** válasza:
88%

44. Vagy vonzódik hozzád az elejétől, vagy nem. Olyan nincs, hogy nem tetszik neki az arcod, magasságod, testalkatod, még ki is gúnyol emiatt, de te mondasz valamilyen filmbe illően menő és jó dumát és hirtelen emiatt vonzódni kezd hozzád. Túl sok hollywoodi filmet néztél.

Van ilyen, hogy valakik egymással évődve és kicsit beszólogatva flörtölnek, de ott megvan az alap vonzalom is már és nem a dumától lesz vonzó az egyiknek a másik, hanem már első látásra az volt.

2023. jún. 15. 16:45
 47/92 anonim ***** válasza:
44%

"A nők energiabefektetés nélkül szexelhetnek, milyen jó nekik"

Hát mondjuk ha számít annak a szexnek a minősége is, az kicsit árnyalja a képet. :D

2023. jún. 15. 17:10
 48/92 anonim ***** válasza:
100%

Ez az évődés, "meghúzom a haját, mert tetszik" ovis szint, gimiben már fura.

Ráadásul, ha falkában csinálják, nem tudnék arra gondolni, hogy azért piszkálnak csoportosan, mert valamelyiküknek tetszem:)

2023. jún. 15. 17:11
 49/92 anonim ***** válasza:
96%

Eddig azt sem tudtam, hogy ez a kifejezés mit jelent, most 32 éves szűz férfiként kell megtudjam, hogy én is incel vagyok? Remek. De ez egy baromság, hogy mindegyik nőgyűlölő. Itt vagyok én az élő kivétel. Mindig is tudtam, éreztem, hogy velem van a baj, ha lenne rá módom, hatalmam sem változtatnék a nőkön semmit. Pont ettől nők, ettől érdekesek és izgalmasak, mert olyanok amilyenek. Egyszerűen mert nekem fejben valami félrement, nem más tehet róla. Nem is a szüleim, nem is a sok gyerekkori betegség, az alacsonyabb növésem (bár 172cm azért nem olyan reménytelen), vagy a kóros soványság, és nem is az introvertáltság, meg nem is a szociális fóbiám, vagy az idpszakos pánikrohamok. Egyszerűen ezt dobta a gép. Szüleim max annyiról tehetnek, hogy fiatalon nagyon szerelmesek voltak és sikerült összehozniuk, de egyikük sem volt ilyen, mint én. Húgom sem ilyen, már családja, gyereke van. Csak én sikerültem ilyenre. De érdekes még nálam, hogy pont ellenkezőleg, valamiért a nőket mindig is többnek, az erősebbik nemnek tartottam, mint a férfitársaimat, pedig heteró vagyok, és kívánom őket szexuálisan is (ennek hangot is adtam sokszor fiatalon a lány ismerőseimnek), meg voltam szerelmes is nem egyszer. De arra egyszerűen agyilag képtelen vagyok, hogy valakit magam mellé is engedjek, vagy elköteleződjek mellette. Szintén nem izgat kicsit sem a család, főleg a gyerek téma. Nem utálom a gyerekeket, de nem vágyom sajátra kicsit sem. Amúgy meg én nem is az az arcra ocsmány eset vagyok, kamaszként, főleg középsulis években és kicsivel azután is, elég sok csaj próbálkozott is nálam, próbáltak megnyitni, feloldani, a közelembe férkőzni, csak nálam ezt senki és semmi nem tudta megtörni. Mindig is éreztem, hogy egyedül fogok maradni, egyszerűen ilyen vagyok. Aztán neten egyik játékban elkezdtem beszélgetni csak úgy lazán egy sráccal, és érdekes dolgokat mesélt magáról. Szomorú dolgok, de nekem valamiért tetszettek, és mintha ismerős érzések, cselekvések lettek volna azok a dolgok, amiket megosztott velem. És már nem tudom hogy, de végül rászántam magam, hogy kitöltök egy bizonyos tesztet. Életemben nem hallottam még a kifejezését sem, de itt van a lényeg:

[link]

Még 2018 -ban töltöttem ki. Tudom, hogy nem helyettesíti az orvosi vizsgálatot, de azért én gyanítom, szinte érzem, hogy ez megmagyarázná az összes fura szokásomat, életérzésemet, ami már gyerekként is látszódott picit, meg amiket később sem tudtam kinőni. Mivel nálam nem csak a csajozás probléma, hanem úgy általában az élet, ezért gyanítom, hogy egy ilyen teszt a valóságban is pozitív eredménnyel zárulna. És nem, nem vagyok nőgyülölő, sem rossz ember, csak defektes, én ezt érzem magamról őszintén. Egyáltalán nincs bajom a nőkkel, több nő barátom volt eddig, mint férfi. Nők empatikusabbak, könnyeb megnyílni feléjük, bármilyen sérelmed, gyengeséged van.

2023. jún. 15. 22:10
 50/92 anonim ***** válasza:
95%
Kéne egy ilyen önsegítő csoportot csinálni, hogy aki valahogy kijutott, annak hogy sikerült...
2023. jún. 16. 11:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!