Minimum, hány évesen engednéd?
18 év alatt nem engedném. A szülőnek 18 felett meg joga nincs nem engedni. Ha meg a hirmon hajtja a gyereket, nem is lehet sokat tenni ellene.
Aki 35+ évesen 25 alattit választ, az vagy lelkileg éretlen (és pl. a fiatalkori bulizást akarja bepótolni részben vagy egészben) vagy a fiatalabbság illúzióját akarja "megvenni" vagy az egzisztencián át finoman irányítani akarja a párját.
Aki a fiatalabb egy ilyen kapcsolatban, az legyen óvatos, nehogy besikeredjen egy gyerek, a tanulmányok ne a partnerének pénzétől függjenek, és legyen hova (barát, szülő) kifarolni bármikor, ha agresszív módba váltana az idősebb.
Ha már a saját lábán is megállna, ha különmennek.
Nem szeretném a gyk-s tipikus forgatókönyvet, ha netán terhesen kellene visszaköltöznie a gyerekszobába, mert ha nincs szex, kidobják, s majd amíg én babázok munka mellett, ő majd próbálja nyavalyogva befejezni az iskolát, hogy milyen nehéz az élete, mert mindenki kihasználja, az exe meg átjár velem veszekedni. :P
Viccen kívül, az akarjon kirepülni, akinek van már szárnya. Ne kerüljön egyik függésből a másikba, legyen elég felnőtt előbb magáért vállalnia felelősséget, ez meg egyénfüggő, mikor következik be. De szerintem kell az éréshez, hogy legyen egy ilyen szakasz. Legalább egy fősuli kolesszal másik városban.
Nekem a rendezett egzisztenciába beletartozik a morális értékrend is, hogy ennyi idősen van már családja, de minimum egy korban hozzáillő párja.
Ezt az összeköltözést meg soha nem értettem, minek kell valakivel összebútorozni ha olyan nagy a korkülönbség hogy világos hogy az nem lesz hosszútávú kapcsolat.
Ottaludni néha nem lehet?
Sose hittem ebben anyucikorabeli nő nyikhaj palival, vagy szottyadt negyvenes pasi tini tanulólánnyal. Jézus. Egy értelmes mondat nem hangozhat el köztük. Ez vihorászik, a másik meg mint nyugdíjjal horgászik meg rejtvényt fejt.
A többiek megválaszolták már hogy 18 év felett felnőtt ember mindenki. Törvény nem tiltja.
18 éves kor elött semmi esetre sem.
Az után sem engedném csak már nagykorú így nem tehetek semmít
De elmondanám neki;hogy ott ő egy kiszolgáltatott hejzetben lessz
Mert semmi nem az ő tulajdona és még el is tartják
Mindenképp arra bíztatnám diploma saját egziztencia
Sajnos vannak emberek akiket még saját maguktól is meg kel vêdeni
Egy a jó: beüti a buksiját és nincs gyerek korigálható minden te ott vagy neki
Gyerekkel már semmi nem jöhet rendbe teljesen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!