Minimum, hány évesen engednéd?
Figyelt kérdés
Mennyi a minimális életkora a fiadnak/lányodnak, hogy engedd odaköltözni a 35-40 éves, független, rendezett egzisztenciával bíró, jó megjelenésű, ellenkező nemű, diplomás, szerelméhez? Semmit nem kell fizetnie, nem kell dolgoznia, csak élni, tanulni, fejlődni, és boldognak lennie.2022. jan. 6. 05:53
21/43 anonim válasza:
20-as vagyok, igen ezt félreértettem de a 16-25 se sokkal szerencsésebb
22/43 anonim válasza:
18-tól engedném, de csak azért, mert onnéttól nincs beleszólásom. De 10 évnél nagyobb korkülömbséget nem néznék jó szemmel.
23/43 anonim válasza:
20,22!
Kinek mi. Jó elvannak azóta is. A vilagon semmi probléma nincs ezzel a korkulonbseggel. Nekem is volt sokkal idősebb partnerem -nem, nem volt milliomos, átlag ember volt, nem, nem voltam kitartott, dolgoztam én is. Nekunk jó volt. A lányom is boldog a barátjával. Nincs semmi gond ezzel.
24/43 anonim válasza:
"A vilagon semmi probléma nincs ezzel a korkulonbseggel." tehát szerinted teljesen rendben van ha egy felnőtt gyerekre hajt, mert azt még tudja manipulálni, a maga korabeli nőkkel ellentétben...
25/43 anonim válasza:
Nem minden felnőtt korú felnőtt gondolkodású is, ahogy nem minden gyerek gondolkodik gyerekként. Nyilván ez új neked. Megegyszer, jól megvannak. Nekik jó így. Nem. Nincs vele a világon semmi probléma
26/43 anonim válasza:
Gondolom te is olyan faszi vagy aki csak kislányokat tud felszedni.. neked nyilván rendben van.
27/43 anonim válasza:
Nő vagyok, de ne zavarjon. Ertem én, hogy sötét vagy mint az éjszaka és csak a saját véleményedet vagy képes elfogadni.
28/43 anonim válasza:
Semennyi.
18 ha elmúlt, nem akadályozhatnám meg, de hogy nem örülnék, az biztos.
29/43 anonim válasza:
Nem a gyerek korától függne (nyilván attól is), hanem attól, hogy mennyire ismerem a férfit. Legalább fél éves, intenzív kapcsolat a szülőkkel, ami alatt meggyőződhetnek a szándékairól.
De 17-18 éve kor alatt nem nagyon látok komoly érvet bármilyen összeköltözés mellett.
Így ilyen formán a kérdésnek nem sok értelme van.
30/43 anonim válasza:
Nem tudom, kik ezek a bősz lepontozók, valszeg kislányokra hajtó öregedő pasik. A férjem garantáltan nem csípné őket, ha legyeskedne egy a lánya körül :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!