Minimum, hány évesen engednéd?
Figyelt kérdés
Mennyi a minimális életkora a fiadnak/lányodnak, hogy engedd odaköltözni a 35-40 éves, független, rendezett egzisztenciával bíró, jó megjelenésű, ellenkező nemű, diplomás, szerelméhez? Semmit nem kell fizetnie, nem kell dolgoznia, csak élni, tanulni, fejlődni, és boldognak lennie.2022. jan. 6. 05:53
41/43 anonim válasza:
A kérdés önmagában képtelenség: akörül, akinek engedni kell az összebútorozást a hapsijával, nagyon nem kéne hogy egy negyvenes pasi kujtorogjon körülötte. Pláne akkor nem ha a lánynak annyi esze van csak mint amit a kérdés sugall.
42/43 anonim válasza:
Szerencsére attól okosabb hogy ingyen éljen ott.
43/43 anonim válasza:
Én 31 éves vagyok, egy 43 éves pasi próbálna nyomulni, de én öregnek tartom magamhoz, sok ez a különbség. Se kutyája, se macskája, ráadásul visszaköltözött a szüleihez is, ez elég sok mindent elárul róla. Valamelyik kommentelő itt írta, ebben a korban egy férfinak kialakult családi élete és egzisztenciája kellene, hogy legyen.
Másnál ez a korkülönbség belefér, de sosem fogom megérteni a 15 vagy 20+ korkülönbséget, szerintem hosszabbtávon nem életképesek az ilyen kapcsolatok.
Az, hogy mikor engedném az ősszeköltözést: 18 éves kor után mehet magától is, de próbálnám elmagyarázni neki, hogy ez baromira nem egészséges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!