Minimum, hány évesen engednéd meg a lányodnak, hogy szüljön?
ha elmúlt 18 nincs olyan h megengedem e neki ...
ha kiskorú akkor leülnék és megbeszélném vele h talán mégsem kellene - gyerekként anyának lennie
ha 18 múlt, nem tudok beleszólni
de azt nem engedném, hogy odababázzon hozzánk lesz ami lesz alapon!
14 ev alatt kiskoru, ugyhogy az azert eleg meredek lenne.
14 ev folott meg nem tudom mit csinalnek.
Mi az, hogy megengedni?
Egy gyerek születése nem egyenlő azzal, hogy elmehetek-e buliba, vagy vehetek-e szolárium bérletet?
Ha egy kiskorú gyereket akar szülni, akkor ne a szüleinek tegye. Mert általában a kiskorúak nem dolgoznak, a szülők tartják el .
ha mèg kiskorú lenne,alaposan elbeszèlgetnèk vele . egyátalán nem örülnèk neki ha meg akarná tartani 16-17 èvesen..vagy fiatalabbkènt. de akkor se kènyszítenèm abortuszra(nem is lehet)
ha meg már elmúlt 18,akkor egyátalán nem szólnèk bele. persze nem jelenti ,hogy egyet èrtek vele.de onnantól kezdve maga felel a döntèseièrt. ès erősítem azok táborát,akik nem engednèk,hogy a saját gyerekszobájában nevelgesse a gyerekèt.ha elèg felnőtt megtartani,akkor legyen elèg felnőtt eltartani.
bár amúgy is a 2emberè felelőssèg,akik összehozták.
Biztosan beszélgetnék vele erről, hogy mi lenne a helyes döntés. De nem kényszeríteném őt.
Ha pedig úgy döntene, hogy megtartja akkor pedig segíteném őt ahol tudom bizonyos keretek között.
Biztos nem éjszakáznék azért az unokámmal, hogy ő bulizzon. A gyest és a családi pótlékot felügyeletem mellett a gyermekére költhetné.
#4: Ne keverd a szezont a fazonnal.
Polgári jog:
18 év alatt kiskorú.
Büntetőjog:
14 év alatt gyermekkorú
14-18 között fiatal korú.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!