Engednéd a 18 éves lányodnak, hogy nyáron külföldön modellkedjen?
Sok mindent engednék pl belföldön ismert cégnél nem bánnám, de ezt a külföldös dolgot biztos hogy nem viselném el, azzal meg kár érvelni hogy felnőtt a 18-19éves gyerek, ha nincs önálló kerete akkor ne akarjon kódorogni mert nincs az a szülő aki arra akarná felvenni a telefont hogy megtaláltuk holtan a lányát
20/F
Én 17 évesen voltam Ázsia különböző részein 5 hónapig. Anyu kijött velem, az első 2 hetet kinn töltötte és miután megbizonyosodott róla hogy megbízhatóak, nem kamu a cég nyugodt szívvel ott mert hagyni.
Ha leinformálható, szerintem engedheted.
"mondjuk én 18 évesen már csak tanácsot kértem a szüleimtől de nem parancsoltak... ha te irányítod soha nem lesz önálló.... ha döntse el Ö szerintem... már felnőtt akkor is ha te ezt képtelen vagy felfogni..."
Lehet, hogy nem a kérdező képtelen felfogni hanem az az oka, hogy nem tudja, hogy engedje mert sok áll vállalat van ami szrban hagyja az embert külföldön. És rengeteg ilyen van ami főleg ilyen modellkedős stb. és pont az ilyen fiatalokat akarják becserkészni.
Tudod a szülő tudja, hogy nagykorú a gyerek, viszont ő sokkal tapasztaltabb. Mellesleg lehet, hogy korilag felnőtt de lehet, hogy agyilag nem az.
18/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!