Engednéd a 16 éves lányodnak, hogy a 24 éves legjobb fiú barátjával (testvérként szereti) aludjon egy ágyban?
Absztinencia helyett én a tájékoztatást tartom hatékonynak és értelmesnek.
Ha szexelni akarnak, már megtették volna.
Most irok 1 piros kezez valaszt.
Nem.
Egy 16 eves lanynal a parkapcsolatnak nem a szexrol kellene szolnia elsosorban, hnem a masik nem emberi oldalanak megismereserol. Erzelmekrol, bizalomrol, egyuttmukodesrol.
Ezert inkabb jarjon egy magakorabeli fiuval. Ne egy 24 eves felnott ferfival.
Testverkent szereti mi? Peersze. Ferfi vok, tudom hogy mukodik a fiuknal: ...felall, esz megall. Ez biologia.
Nem muszaj am egybol agybabujni egy tininek, mert ugy erzi, megerti ot egy ferfi, es szepeket mond, es peesze jol nez ki. Inkabb az erettsegire keszuljon, mint hogy a csikokat vizslassa reggel.
Nem kell a saját példádból kiindulva általánosítani.
Én pl. 19 vagyok, és van egy nagyon jó 16 éves lány barátom, akivel gyakran szoktunk egymásnál/egymással aludni. De sose feküdtünk le egymással, és nem is fogunk. Mert meleg vagyok. De a szülei ezt nem tudják.
Szal azért, mert te lefeküdtél a lánnyal ilyen helyzetben, nem fog mindenki. Ezer és egy oka lehet annak, miért nem lesz szex. Ahogy annak is, hogy miért lesz :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!