Engednéd a 16 éves lányodnak, hogy a 24 éves legjobb fiú barátjával (testvérként szereti) aludjon egy ágyban?
#5 "Ferfi vok, tudom hogy mukodik a fiuknal:" - én is férfi vagyok (50/F), tehát tudom, hogy hogy működik "vok"-korosztályú fiúknál... minden idősebb férfire meg vannak sértődve, akik a korosztályukba tartozó lányokkal ismerkednek/járnak/barátkoznak, mert olyan konkurenciának érzik őket, akik csökkentik az ő esélyeiket, meg akikkel szemben ők esélytelenek - nem ritkán a saját szüleik miatt épp - ezért aztán olyan kőkonzi nézeteket tudnak megfogalmazni a korosztályos kérdéseknél, mint ha legalábbis az apácazárda főnökasszonyát olvasnánk.
Pedig csúf dolog a sárga irigység...
Eeeees...meg is kaptam a piroskezet, ahogy irtam. :)
Pedig a kerdese valaszoltam, nem ugy mint egyesek. Ugy latszik akkor megy a zold, ha azt irom: persze hogy megengednem, hiszen csak baratkent bujik melle, es a sapadt kepu vampirfiu is leszokik a verszivasrol a tinilany szerelmeert..
Egyet meg kell hogy erts kedves lepontozo: a biologiat NEM lehet becsapni, sajat magadat igen.
Mindegy, majd ha lesz 16 eves lanyod, remelhetoleg megerted.
Egyebkent gimiben regesreg volt 1 osztalytarsnom, akit ennyi idosen irigykedve neztunk, amikor a 22 eves pasija melle bepattant a tuning kadettbe. Mar a pasira voltunk irigyek, erted.
Na most egyszercsak egy hetfon nem jott sulina a lanyka, kedden meg kisirt szemekkel erkezett, utana is sokszor eltunt szunetekben a mosdoban. A "szerelmenek" koszonhetoen a teljes haveri kor tudta, hogy a kislany mindent megcsinalt a sracnak, amit csak akart. Pedig itt nem baratsag volt a lany reszerol, hanem oda volt a fiuert. Azt megis igy esett.
Nem azt mondom, h. lehetetlen egy tapasztalatlan tinilany, meg egy fiatal felnott ferfi kozott oszinte parkapcsolat, de megis mennyi mar ra az esely? Inkabb lottoznek, mint h.erre fogadjak.
12. "...csuf dolog a sarga irigyseg..."
24 evesen 16 eves tinilanyokat hulyiteni, na az a csuf dolog!
15. Akkor mar nem fogod megerteni. Van ilyen...
Én nem értem miért kell a "testvérként szeretett" tagoknak egy ágyban aludniuk.
Nekem van öcsém, a fene se akarna egy ágyban aludni vele.
Se a fiúbarátaimmal. Pedig van több is.
De az egy ágyban alvás messze túl intim.
"a 16 éves lányodnak, hogy a 24 éves legjobb fiú barátjával (testvérként szereti)"
Erdekel a lanyod, nem semmi ember lehet aki ilyet be tud adni a szuleinek :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!