Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Van egy legjobb fiú barátom...

Van egy legjobb fiú barátom akit szinte testvérként kezelek mindent elmondunk egymásnak, mostanában megváltozott nem ír vissza mostanában, furcsa érzésem van mintha baj lenne de nem tudom. Mi a véleményetek erről?

Figyelt kérdés

mondták páran h lehet hogy szerelmes belém,mert az arcomra puszit adott köszönésképpen,meg feldúlt volt hogy ha valaki azt gyanította hogy ő szerelmes belém,mert úgy vélik hogy ha ennyire feldúlt volt ezért akkor titkolni próbálta

de nem tudom...

2014. ápr. 17. 19:55
 1/2 dirtboy ***** válasza:

így idegenként nem ismerve titeket csak annyit lehet mondai hogy lehetséges.

nem kizárt hiszen azért vagytok nagyon jó barátok mert szimpatikusok vagytok egymásnak,ez ha ellenkező nemekről van szó azért elég ok arra hogy előbb utóbb érzelmek is legyenek.

a srác egyébként ha nem adsz neki egyértelmű jelet szerintem nem is fogja elmondani ha szerelmes beléd hiszen a barát zónában van,onnan pedig kockázatos tovább lépni hiszen lehet hogy vissza utasítanád gondolván hogy ha tetszene neked már jelezted volna neki,de ha meg ő bevallja neked lehet hogy tönkre teszi vele a barátságot.

2014. ápr. 17. 21:13
 2/2 anonim ***** válasza:
Ez nehéz helyzet ha tényleg szerelmes beléd. Szerintem kérdezd meg tőle, hogy mi a baja, mert félsz hogy valami komoly baja van veled, azért viselkedik veled furcsán. De mindenképpen személyesen, mert úgy le tudod vágni, hogy hazudik e. Meg ha találkoztok, beszéltek figyeld a testbeszédét. Nagyon sok mindent el tud árulni.
2014. ápr. 17. 22:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!