Ez szokatlan szerintetek?
Figyelt kérdés
Sokat vagyok a legjobb barátommal, mert nagyon vicces meg jófej. De többet tényleg nem érzek iránta, csak olyan, mint egy húg. Néha iskolában is többet vagyok vele, mint a fiúkkal. Nem gondolják azt, hogy leszbi vagyok?2014. febr. 10. 18:56
1/3 A kérdező kommentje:
* A legjobb barát lány és én is
2014. febr. 10. 18:59
2/3 anonim válasza:
szerintem az a normalis,ha lanynak baratnöje van,nem allandoan fiukkal log.meg ilyen hülye kerdest...
3/3 anonim válasza:
miért gondolnák azt?! Én a suliba egész nap a legjobb barátnőmmel vagyok, mégsem gondolják azt, hogy leszbikus vagyok. attól még, hogy sokat lógsz az állítólagos legjobb barátnőddel, attól meg nem vagy leszbi.. aki meg azt gondolja rólad, az biztos egy agyhalott szemely lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!