Mindig is rövid hajam volt, de most szülinapomra azt kaptam hogy vállig érőre meghosszabbították. Valamiért mégse tetszik. Az lehet hogy csak azért nem tetszik mert szokatlan? 18/L
Figyelt kérdés
2014. febr. 1. 12:46
1/6 anonim válasza:
Lehet. De az is lehet, hogy később sem fog tetszeni, akkor majd eldöntöd, hogy milyenre hagyod és kész. Ennél nagyobb bajod soha az életben ne legyen...
2/6 anonim válasza:
Vágytál is a hosszabb hajra vagy csak valamelyik rokon döntött úgy, hogy ez jó ajándék lenne?
Egyébként elképzelhető, ha pár hét múlva sem tetszik még mindig lelehet szedni.
3/6 A kérdező kommentje:
én már nagyon rég óta hosszút szerettem volna
2014. febr. 1. 14:22
4/6 anonim válasza:
De mi nem tetszik rajta? Szerinted nem áll jól vagy nem tetszik a formája/hossza?
Szerintem most még inkább szokatlan,de szerintem gyorsan megfogod szokni.
5/6 anonim válasza:
Mondjuk lehet, hogy az nem tetszik rajta, hogy mű? A hosszabbított hajon látszik, hogy nem igazi, és én még sosem láttam senkit, aki természetes hatást keltett volna, vagy igazán jól állt volna neki.. Lehet, hogy neked is ez a bajod, nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!