Egyetértetek azzal hogy egy feleség legjobb barátnője sokszor a legnagyobb ellensége is?
Azok a bizonyos népszerű nők és az 1-es válaszoló így élték meg.
A legjobb barátnőm és én nem, bár lehet, hogy az elmúlt 12 év még nem volt elég idő arra, hogy rivalizáljunk...
Olyan dolgokon mentünk át, amiről másoknak fogalmuk sincs.
Nem.
30 évvel a hátunk mögött mögött mondhatom, hogy soha az életben nem rivalizáltunk. Jól kell barátot is választani.
De nem barátnő az, aki ilyet tesz. Tehát az egyik fél soha nem tekintette a másikat a barátnőjének, akiért tűzbe menne.
Engem még nem árult el egyik barátnőm sem. Szerintem sok embernek rossz az emberismerete, nem ismerik fel az őszinteséget és a manipulációt.
Legrégibb barátnőmmel 21 éve vagyunk barátnők, legjobb barátnőimmel (2 van egyetemről ) kb 8 éve, mindegyikükért tűzbe mennék. Azt hozzá kell tenni, hogy két barátnőmben is csalódtam életem folyamán, de...rosszul lettek megválasztva.
Induljatok ki magatokból! Aki azt Írja, nem lehet nő-nő közt barátság, az magáról is kiállít bizonyítványt! Hiszen ha ő nem árulna el másokat, pláne barátait, sőt, bizonnyal számíthatnak rá, akkor legalább egy jó barát létezik, aki nő!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!