Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Mire alapozzak azt a mondast...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mire alapozzak azt a mondast hogy k******l lesz a legjobb feleseg?

Figyelt kérdés
Aki penzert csinalta annak nem valoszinu hogy nagy elvezetet jelentett mindenfele gusztustalan emberrel lenni. Aki meg sok pasival volt annak meg valoszinuleg hazassag utan is megvan az igenye a valtozzatossagra a partnereket illetoen. Mivel egy ferfi sem tud sok eves kapcsolatban ujat nyujtani. Szoval mi az alapja szerintetek a mondasnak?
2014. szept. 9. 11:02
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
52%
Ilyet azok mondanak, akik promiszkuitásban élnek :D
2014. szept. 9. 11:03
 2/20 anonim ***** válasza:
83%

Ez a mondás a háború előtti időkben keletkezett. Akkor a nyilvánosházakban a legtöbb nő kényszerből volt ott. szegény, legtöbbször árva lány volt és nem talált munkát. Ha egy ilyen nőt egy férfi feleségül vett (ami elég ritka volt), az asszonyként megbecsülte magát, mert hálás volt a férjének, amiért kivette a madám fennhatósága alól.

Ismertem egy házaspárt, ahol az asszony nagyon jó feleség lett. Gyerekük viszont nem született.

De ez a mondás ma már nem igaz. Ma már sok nő nem kényszerből k--va, hanem csak kiakarja élni magát.

2014. szept. 9. 11:07
 3/20 A kérdező kommentje:
Lehet hogy vannak akik igy elnek. De valaki el is hiszi ezt a mondast hogy hazassag utan a partnereket surun valtogato no megter es minden lehetoseget kihagy.
2014. szept. 9. 11:08
 4/20 anonim ***** válasza:
32%

nem tudom pontosan miből jött ez a mondás...

de talán onnan, hogy akikkel pénzért csinálta nem adtak neki szeretetet csak szexet...és egyben ki is élte magát tehát tud hűséges lenni, nem érzi majd a csábítást, hogy kipróbálja mással...kapott eleget...szóval megbecsüli a férjét, mert ő szeretetet ad neki...mondjuk nem tudom mennyire lehet tisztelni és becsülni egy ilyen nőt...

5/20 anonim ***** válasza:
82%
Valószínüleg nagy tapasztalatra tettek szert, sok beteg, hülyébbnél hülyébb férfival volt dolguk, sok megaláztatás mellett. A többség nem élvezi a szexet a gusztustalan, büdös pasival, pedig ők is csak boldogságra vágynak. Ezért ha megtalálják azt a férfit, aki elfogadja, szereti őt, sokkal jobban megbecsülik illetve tolérálják az esetleges hibáit, mint az "átlag" nő. A szex sem utolsó szempont, biztosan jobban tudja, mi kell a férfinak, mint egy "normális" nő.
 6/20 anonim ***** válasza:
41%
szeirntem ugy is lehet értelmezni ezt hogy ..nem mindig aza legjobb megoldás ami kézen fekvö..mert ugye nem logikus hogy qurvaa lenne a legjobb feleség
 7/20 anonim ***** válasza:
25%
Én arra gondolok, h egy ilyen nő tudja, h mi kell egy férfinak és nem rest meg is adni neki... :-)
2014. szept. 9. 11:10
 8/20 anonim ***** válasza:
32%
szerintem azért mondják így, mert egy kva már nem megy mindenfelé, ha biztonságban érzi magát és sok kva lelkileg is kezeli a ffiakat, meghallgatja őket, van benne tapasztalata. ilyesmik.
2014. szept. 9. 11:14
 9/20 A kérdező kommentje:
Jo de ha pl. tobb mindent eltur a ferfinak meg megcsinal olyan dolgokat amiket a munka soran sem szivesen tett az ilyen ala-folerendeltsegi kapcsolatnak nezz ki.
2014. szept. 9. 11:15
 10/20 csabika1971 ***** válasza:
18%

A válasz a kérdésre két részből áll, és csak a hivatásosokra értik nem arra aki sportból csinálja.

Egy. Mivel a nőnek sok pasival volt dolga már nem vágyik külön utakra, mert nem lehet ujjat mutatni a számára, éppen ezért hűséges.

Kettő. A volt szakmájából adódóan ismeri a szex csínját-bínját. Ezért a férje nem fog unatkozni mellette.

2014. szept. 9. 11:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!