Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mire alapozzak azt a mondast hogy k******l lesz a legjobb feleseg?
Ez a mondás a háború előtti időkben keletkezett. Akkor a nyilvánosházakban a legtöbb nő kényszerből volt ott. szegény, legtöbbször árva lány volt és nem talált munkát. Ha egy ilyen nőt egy férfi feleségül vett (ami elég ritka volt), az asszonyként megbecsülte magát, mert hálás volt a férjének, amiért kivette a madám fennhatósága alól.
Ismertem egy házaspárt, ahol az asszony nagyon jó feleség lett. Gyerekük viszont nem született.
De ez a mondás ma már nem igaz. Ma már sok nő nem kényszerből k--va, hanem csak kiakarja élni magát.
nem tudom pontosan miből jött ez a mondás...
de talán onnan, hogy akikkel pénzért csinálta nem adtak neki szeretetet csak szexet...és egyben ki is élte magát tehát tud hűséges lenni, nem érzi majd a csábítást, hogy kipróbálja mással...kapott eleget...szóval megbecsüli a férjét, mert ő szeretetet ad neki...mondjuk nem tudom mennyire lehet tisztelni és becsülni egy ilyen nőt...
A válasz a kérdésre két részből áll, és csak a hivatásosokra értik nem arra aki sportból csinálja.
Egy. Mivel a nőnek sok pasival volt dolga már nem vágyik külön utakra, mert nem lehet ujjat mutatni a számára, éppen ezért hűséges.
Kettő. A volt szakmájából adódóan ismeri a szex csínját-bínját. Ezért a férje nem fog unatkozni mellette.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!