Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Mire alapozzak azt a mondast...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mire alapozzak azt a mondast hogy k******l lesz a legjobb feleseg?

Figyelt kérdés
Aki penzert csinalta annak nem valoszinu hogy nagy elvezetet jelentett mindenfele gusztustalan emberrel lenni. Aki meg sok pasival volt annak meg valoszinuleg hazassag utan is megvan az igenye a valtozzatossagra a partnereket illetoen. Mivel egy ferfi sem tud sok eves kapcsolatban ujat nyujtani. Szoval mi az alapja szerintetek a mondasnak?
2014. szept. 9. 11:02
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
42%
Biztosan úgy értik, hogy aki kiéli magát és tapasztal (nem csak szex, hanem kapcsolatok is), az már könnyebben lenyugszik. Szerintem attól, hogy valaki kiéli magát, még lehet nagyon gondoskodó, kedves ember (pl. az ilyen férfi is csak asszonyverő lehet?).
2014. szept. 9. 11:18
 12/20 A kérdező kommentje:
Jo de pl. mibol gondoljak hogy aki prosti volt az halas a ferjenek es nem lep felre? Vegulis ahogy nezzem teljesen mindegy hogy a penzert csinalja vagy elvezetbol. Az elobbi meg jobban meg is ertheto mint aki ingyen mindenkivel. En csak azt mondom hogy hiaba volt valaki sok pasival attol meg vagyhat az ujdonsagra mert azert lassuk be meg unhatja a no hazastarsat felrelephet egy jobb pasival tehat ez a mondas ugy ahogy van hulyeseg.
2014. szept. 9. 11:27
 13/20 csabika1971 ***** válasza:
62%

Álljunk meg egy pillanatra, a mondások nem szent írások amik kőbe vannak vésve.

Van bennük némi igazság bizonyos szemszögből nézve, de másikból meg semmi. De te erre még nem jöttél eddig rá?

2014. szept. 9. 11:44
 14/20 anonim ***** válasza:
71%

Látom miket írtok.Akkor hallgassatok meg, mint élő példát.

Engem 17 évesen "elvittek" otthonról. Először azért csináltam mert muszáj, később pedig mert sikerült kiválnom a "cégből" és minden pénz az enyém lett.

nem is ez a lényeg. férjhez mentem, akkor egy GYÁRBAN dolgoztam. A bélyeg rajtam maradt és minden nap próbáltam úgy élni, hogy eszébe se jusson senkinek hogy mit csináltam régen. Ma 3 gyereket nevelek, mosok főzök takarítok, a lehető legjobb tudásom szerint. Harmónikus a házasságunk, a férjem bármikor kiáll mellettem. (sajnos egyszer volt is rá szükség) Mint ahogy az egyik előttem szóló írta, megbecsülöm magam, bár nekem "csak" múltam van, mert amikor megismerkedtünk már nem voltam szakmabeli.

Egyúttal el is kell keserítselek, a legtöbb lány egy életre a "könnyű élet" világában marad. Szerintem ez a szólás száz lányból ha 3-ra igaz.

Kössz,ha elolvasod

2014. szept. 9. 11:55
 15/20 anonim ***** válasza:
15%
10-es leírt mindent. Nekem is a legr_bancabb barátnőmmel volt a legjobb az ágyban, szinte k__va volt csak ingyen csinálta mindenkivel :-)
2014. szept. 9. 12:02
 16/20 anonim ***** válasza:
64%
Sztem rám igaz. Engem már nem tudna senki elcsábitani annyiféle pasival voltam. Szeretetet nem kaptam csak a testem kellett mig a ferjem szeret és én ezt nagyon meghálálom és őrülten szeretem. Bármit megteszek neki a sexben és élvezem is vele.
2014. szept. 9. 12:15
 17/20 anonim ***** válasza:
76%

Nekem volt ismerősöm, aki korábban prosti volt és ő mondta, hogy milyen jó, hogy már nem kell olyat csinálnia az ágyban, amit nem akar, utál (pl. anál). Szóval ezzel az erővel nem jobb az ágyban más átlag nőnél.

Az a nő egyébként másik országban "dolgozott", itt szinte senki nem tudja róla, hogy régen mint csinált. Most gyereket nevel, kisboltban eladó, teljesen normális életük van, nem pasizik, nem megy félre, megbecsüli a férjét, aki kiemelte abból a közegből (aki egyébként egyik kuncsaftja volt...)

2014. szept. 9. 12:18
 18/20 anonim ***** válasza:
87%
Nem szószerint kell értelmezni ezt a mondást, jelentése ugynaz, mint a "ranblóból lesz a legjobb pandúr". Yin és jang, vö. "pokolra kell annak menni, aki dudás akar lenni".
2014. szept. 9. 12:20
 19/20 anonim ***** válasza:
73%
A főnöknőm 60 feletti katona feleség volt, mesélte, hogy annak idején nagy divat volt ezeket a lányokat elvenni a katonák között.
2014. szept. 9. 13:23
 20/20 anonim ***** válasza:
33%
Szerintem ezt azok a nők találták ki akik több f...szt fogtak mint kilincset, hogy legyen mivel takarózni...legyen mivel magyarázni, hogy miért qurválkodnak. Ettől egy nő sem lesz jobb feleség. És szerintem a férfiak nagyobb része nem is szereti a könnyen kapható nőket.
2014. szept. 9. 18:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!