Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mire alapozzak azt a mondast hogy k******l lesz a legjobb feleseg?
Álljunk meg egy pillanatra, a mondások nem szent írások amik kőbe vannak vésve.
Van bennük némi igazság bizonyos szemszögből nézve, de másikból meg semmi. De te erre még nem jöttél eddig rá?
Látom miket írtok.Akkor hallgassatok meg, mint élő példát.
Engem 17 évesen "elvittek" otthonról. Először azért csináltam mert muszáj, később pedig mert sikerült kiválnom a "cégből" és minden pénz az enyém lett.
nem is ez a lényeg. férjhez mentem, akkor egy GYÁRBAN dolgoztam. A bélyeg rajtam maradt és minden nap próbáltam úgy élni, hogy eszébe se jusson senkinek hogy mit csináltam régen. Ma 3 gyereket nevelek, mosok főzök takarítok, a lehető legjobb tudásom szerint. Harmónikus a házasságunk, a férjem bármikor kiáll mellettem. (sajnos egyszer volt is rá szükség) Mint ahogy az egyik előttem szóló írta, megbecsülöm magam, bár nekem "csak" múltam van, mert amikor megismerkedtünk már nem voltam szakmabeli.
Egyúttal el is kell keserítselek, a legtöbb lány egy életre a "könnyű élet" világában marad. Szerintem ez a szólás száz lányból ha 3-ra igaz.
Kössz,ha elolvasod
Nekem volt ismerősöm, aki korábban prosti volt és ő mondta, hogy milyen jó, hogy már nem kell olyat csinálnia az ágyban, amit nem akar, utál (pl. anál). Szóval ezzel az erővel nem jobb az ágyban más átlag nőnél.
Az a nő egyébként másik országban "dolgozott", itt szinte senki nem tudja róla, hogy régen mint csinált. Most gyereket nevel, kisboltban eladó, teljesen normális életük van, nem pasizik, nem megy félre, megbecsüli a férjét, aki kiemelte abból a közegből (aki egyébként egyik kuncsaftja volt...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!