Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azok a nők, akik szeretik a párjukat és úgy érzik ő a legjobb pasi, szükséges nekik, hogy más pasikkal flörtöljenek, meg hasonlók?
nem, nem szükséges flörtölnöm, nem is szoktam. PErsze jólesik, ha kapok bókot, de nem szoktam úgy reagálni rá, hogy a másik fél azt érezze, érdekel...
De azért visszakérdeznék, mindenki azt érzi, hogy a párja a legjobb pasi?? Szerintem nem. Szeretem, vele élek, mert vele akarok élni, de soha nem állítanám, hogy ő a legjobb. Néhány szempontból nekem igen, de nyilván vannak tulajdonságai, amiben mások verik :))) Ettől még nekem megfelel :))))
Nincs szükségem, hogy más férfival flörtöljek. A férjem olyan jól bókol, hogy teljesen el vagyok olvadva töle :)
9 éve vagyunk együtt, remélem mindig ilyen marad.
Kinek mi a flört..???
Szeretem én is a megneznek, ha kapok pozitív visszajelzést..
Ilyen esetben nem nézek fapofával ki a fejemből, hanem visszamosolygok, vagy megköszönöm a bókot.
Ha valakivel közvetlenebb viszonyban vagyok, akkor szoktuk ugratni egymást, csipkelődni..pha több fefi van a csapatban éppen akkor tuti kap az ember szexista megjegyzést, ami engem nem zavar, viisszaszólok..
Van aki ezt flörtnek minősíti, szerintem nem az.
Nálama. Foört azt jelenti, hogy akarunk a masiktől valamit, szemezünk, titkos msolyok stb..
De ha mások szeinte ez flört, akkor az..semmi köze ahhoz hogy én akarnék akarkitől valamit.. Akikkel vagyok iylen viszonyban tudják hogy férjnél vagyok, általában a megcsakásról alkotott véleményemet is.
Ha mégis valaki többet gondolna bele, annak eleg haar lehűtöm a kedvét..
Azért me párkapcsolatban élek, mert férjnél vagyok nem szűntem meg az lenni aki voltam...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!