Az incel nem ronda férfit jelent. A ronda férfiaknak is van párkapcsolatuk, ha amúgy normális emberek. Az incel amellett, hogy általában előnytelen a külseje meg igénytelen, a természete miatt nem talál párt, és emiatt gyűlöli a nőket.
Az én bátyám sem volt ronda fiatalabb korában, kifejezetten jóképű lett volna, ha jobban ad magára, igényesebb a haja, meg az öltözködésére is jobban odafigyel. Meg persze, legfőképp: ha a szociális képességei nem a nullával lettek volna egyenlőek.
De ha csak a külsőségeket nézem, még nála slamposabbak is simán találnak párt.
2023. jún. 15. 11:12
32/92 anonim válasza:
Az én fiam is alacsony növésű. 14 éves és csajozik. Apja is alacsony, sose volt ezzel gondja.
2023. jún. 15. 11:39
33/92 anonim válasza:
Szerintem nem kéne ezt mindig pejoratív értelemben venni...
Például szerintem én is az vagyok. 24/F De nem mindenkinek megy könnyen az ismerkedés, barátnő szerzés, van akinek kifejezetten nehéz. Nem értem miért kell ebből olyan nagy ügyet csinálni meg beszólogatni miatta a másiknak, mint ahogyan azt néhányan teszik.
Mindenesetre ha nekem lenne egy ilyen fiam, én bíztatnám, megpróbálnék segíteni neki, hogy semmiképp se legyen olyan, mint az apja, mert lehet meg fogja bánni.
2023. jún. 15. 11:49
34/92 anonim válasza:
Én csak azt nem értem, ha önkéntelen cölibátusról van szó, akkor magyarul miért nem öncöl.
2023. jún. 15. 11:49
35/92 anonim válasza:
34. Mert mint százmilliárd másik jövevényszónál, itt is szó szerint az eredeti angol változatot vettük át. De jó volt a szándékos troll értetlenkedésed.
2023. jún. 15. 11:56
36/92 anonim válasza:
Mindenki foglalkozzon a saját dolgával, és ne bélyegezzünk meg embereket hülye kitalált szavakkal. A kérdés provokatív, ezért jelentettem. Én incel vagyok, meleg, roma, szűz, a szüleimmel élek, életképtelen vagyok, ja és transzvesztita, dolgozni nem akarok, szociális fóbiám van. Remélem kivertem a biztosítékot mindenkinél. De mindezek ellenére ember vagyok, és büszke.(Lehet lepontozni, több ezer hasznos válaszom volt már, nem számít 1 db 0 %-os válasz) Milyen fura, hogy ennyire rossz emberként több ezer embernek segítettem a válaszaimmal. El lehet gondolkodni, a megbélyegzésekről.
2023. jún. 15. 12:12
37/92 anonim válasza:
Melyikre vagy büszke, hogy nem akarsz dolgozni, vagy hogy a gyakori kérdéseken hiszed hasznosnak magad?
2023. jún. 15. 12:34
38/92 anonim válasza:
Akik félnek hogy incelt szülnek azoknak "megnyugtatásul": fiúk 2/3-a hosszabb rövidebb ideig az.
2023. jún. 15. 13:28
39/92 A kérdező kommentje:
30. Mivel mindenkit aki rosszat mond a nőkről, vagy velük kapcsolatos elméletet mond, azt leinceleztek. Így persze hogy mindet ilyennek mondod, pedig a legtöbb incelnek egyáltalán nem ilyen. Ahogy feljebb is írták, sokan nem is mondják magukat annak, mégis azok. Ez kb olyan mint mikor a pedofilokat összemossa a kormány a melegekkel.
2023. jún. 15. 13:42
40/92 anonim válasza:
37-es egyik se vagyok te agyatlan, csak ezt írtam magamról, hogy megbotránkozzon a GYk folyton másokat elíélő népe.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!