Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit kezdenél a gyerekeddel ha...

Mit kezdenél a gyerekeddel ha kiderülne róla hogy incel?

Figyelt kérdés

#gyerek #A fiad incel #Incel gyermek #Incel szülő
2023. jún. 14. 16:48
 61/92 anonim ***** válasza:
84%

60

Ez így van. A szépeknek külön jogaik, kiváltságaik vannak. Egy magasabb kaszt, mint anno voltak a nemesek.

Csak a hülye nem látja. Nem csak annyiról van szó, hogy mindenki b*szni akar velük de nyalják is a s*ggüket, folyton hívják valahová, fizetnek nekik csak elmenjenek, elnéznek minden sz*rt nekik.

Igazából amíg sokak szerint ez így van jól addig egyértelműen a TÁRSADALOMMAL VAN A BAJ!

Remélem érthető.

2023. jún. 17. 08:42
 62/92 Tevenyereggyarto ***** válasza:
97%
Remek, ezek szerint ha az inceleknek igazuk van akkor a politikusok (nem csak a magyarok, hanem az összes) a világ legdögösebb, legszexibb emberei. Hát ők vannak a legmagasabb pozíciókban amik csakis a szép emberek kiváltságai! Biztos minden nő álma egy Orbán vagy Trump, amelyik mást mond az hazudik mert nekik ez beprogramozott genetika meg egyebek. Oké, tiszta sor. Gyúrhatsz meg adhatsz magadra akármennyit, lehetsz akármilyen férfias természetű mert jön Lölő s bárkit lecsap a kezedről.
2023. jún. 17. 08:50
 63/92 anonim ***** válasza:
97%
Sok mindennel lehet hóditani, nem csak a jó külsővel! Jó duma, pénz, népszerűség, zenével, van akit a fizikai erő vonz és biztos van még amit kihagytam.
2023. jún. 17. 09:07
 64/92 anonim ***** válasza:
82%
Láttam tegnap a buszon egy tizenéves srácot, szakmunkás bajusz, semmilyen rövidre nyírt haj, kicsit rágcsálószerű arca is volt, nem nagyon, de nem az a angsúlyos állvonalú, magas homlokú férfiideál egyáltalán. Semmilyen ruhák, fehér ing, gondolom a sulis ünnepségről. Ott beszélgetett a mosolygós barátnőjével, néha adtak egymásnak puszit. Rögtön beugrott ez a kérdés meg itt a válaszok. Ha úgy tudnák az incelek kezelni a másik nemet (azaz egyenrangú embert meglátni a megtetsző lányban) ahogy ez a srác, ugyanilyen puszikat kapnának ők is. Csak hát könnyebb mindent az adottságokra meg másokra fogni.
2023. jún. 17. 11:06
 65/92 anonim ***** válasza:
20%

63

Az a baj ha nincs jó külsőd bármit amit mondasz kétségekkel fogadják és ki is forgatják. Ezért mission impossible rossz külsővel úgymond megnyerő lenni mert az ember fő érzékszervét (szemét) kell átverni.

2023. jún. 17. 11:12
 66/92 Tevenyereggyarto ***** válasza:
22%

Ne hozz valós példákat nekik mert úgyis rámondják ,hogy biztos dúsgazdag a srác (vagy az apja/ egyéb családtagja) vagy megvádolnak rövidlátással/ vaksággal 😁

2023. jún. 17. 11:14
 67/92 anonim ***** válasza:
26%

62

A politika egy cope. A politikusok csupán bábok, bohócok. Nincs komoly befolyásuk és a nők sem buknak rájuk.

Nézd meg kiknek vannak jobb nőik, a politikusoknak vagy a focistáknak.

2023. jún. 17. 11:15
 68/92 anonim ***** válasza:
16%

"Ha úgy tudnák az incelek kezelni a másik nemet (azaz egyenrangú embert meglátni a megtetsző lányban) ahogy ez a srác, ugyanilyen puszikat kapnának ők is"

Vagyis azert esik az eso, mert berohantam a hazba..... Ezt is megtudtuk :)

39F incel

2023. jún. 17. 11:38
 69/92 Tevenyereggyarto ***** válasza:
94%

Mert a focistáknak aztán nagy befolyásuk van, magas rangúak. Biztos ők irányítják az ország vezetőket 👍

Meg ez is milyen szöveg ,hogy “kinek van jobb nője”? Neki kell tetszen, nem nekem. Aki nekem bejön az másnak simán lehet nem az esete 🤷 Bár az ilyenek kár is magyarázni az inceleknek.

2023. jún. 17. 11:50
 70/92 anonim ***** válasza:
98%

Ismertem egy lányt, aki nem volt túl szép, de tök jól megértettük egymást. Egyszer, még a mobiltelefonok előtti időben becsöngettem hozzá kora reggel. Épp akkor ébredt, és csak az ablakon nézett ki. Tízszer szebb volt, mint a mindennapokban. Miért? Én ezt úgy magyarázom, hogy még a gátlásai, az öngyűlölete, túlfejlett önkritikája nem "keltek fel", ezért egy laza, kedves mosoly volt az arcán, a haja le volt engedve a szigorú kontya helyett. Nála rengeteget számított, hogy mit gondol magáról. Ez másra is lehet igaz.

Én átlagos kinézetű vagyok, de 24 éves koromig nem volt barátnőm. Pedig szerelmes voltam, lányok tetszettek, vonzottak, de egyszerűen képtelen voltam hozzájuk közeledni. Egy lánynak, aki tetszett pl. ilyet mondtam: "Nyugodtan megalázhatsz!" Nem vágytam rá, hogy megalázzon, de egyszerűen képtelen voltam elviselni az udvarlás, a közeledés feszültségét, izgalmát. Vagy négy-öt lehetőséget hagytam így ki, de valszeg még többet, mert csak azokat érzékeltem, akik igen egyértelműen kifejezték, hogy tetszem nekik. De nem számított. Az számított, hogy én magamról azt gondoltam, hogy egy undorító szardarab vagyok, a nőkről meg azt, hogy ilyen éteri, angyali lények, és ezért számomra elképzelhetetlen és botrányos gondolat volt az, hogy közöm lehet hozzájuk. Ehhez semmi köze nem volt a lányoknak, ez mind az én fejemben volt tévesen. A neveltetésem miatt lettem ilyen, egyrészt akik felneveltek, úgy viselkedtek, mintha a szexualitás nem létezne, senki soha meg nem puszilta, ölelte, táncoltatta, dicsérte a másikat, csak simán, nemtelenül egymás mellett éltek. Másrészt anyám undorodott az apjától, és én ezt gyerekként félreértettem, és az egész férfi nemre vonatkoztattam, így magamra is. Na, ezért kellett volna 16 évesen már terápiába járnom, csak mindez akkor még nem tudatosult bennem, simán csak a pánikban léteztem, sodródtam. Én nem gyűlöltem a nőket, inkább túl idealizáltam, meg magamat gyűlöltem, a saját testemtől undorodtam. Ezt biztos sokan meg is érezték. Akik lányok meg megpróbáltak megmenteni, lepattantak, kivártam, amíg feladták.

24 éves koromban sem magamtól oldottam meg, összehoztak egy lánnyal, kb. kijátszották a javamra, biztosítottak róla, hogy igen, most már meg lehet csókolni, meg ilyenek. Így akkor végre lett barátnőm. Azért ezt elég mocskosnak, és aljasnak éreztem, meg férfiatlannak, hogy nem vagyok képes magamtól...

Én ilyesmi okokat sejtek az inceleknél, de lehet, hogy tévedek. Ha valami lelki nyomor még előnytelen külsővel is párosul, az lehet, hogy nehezebb. Bár látni igen előnytelen külsejű, de boldog, párkapcsolatban élő embereket is...

50f

2023. jún. 17. 11:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!