Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit kezdenél a gyerekeddel ha...

Mit kezdenél a gyerekeddel ha kiderülne róla hogy incel?

Figyelt kérdés

#gyerek #A fiad incel #Incel gyermek #Incel szülő
2023. jún. 14. 16:48
 51/92 anonim ***** válasza:
32%

30

Miért, a nők párválasztási szokásaival az égvilágon semmi gond?

Ne tegyünk már úgy! Csak ugye nem polkorrekt róla beszélni mert túl sok az érzékenyítő kampány a nők fele.

Ha sért ha nem sért a nők természetileg a legnagyobb státuszú férfiakhoz húznak, tőlük akarnak gyereket. A stàtuszt sok esetben meg a külső adja, de van amikor a vagyon /befolyás.

2023. jún. 16. 11:54
 52/92 anonim ***** válasza:
32%

Azok akik azt mondják, hogy ki kell vágni magad olyan helyzetekben amikor a lányok aláznak, hogyan vágnák ki maguk ha az alábbi mondatot süti el a lány:

“Miért van ilyen ufó fejed?”

2023. jún. 16. 11:57
 53/92 anonim ***** válasza:
95%

50

“Kéne egy ilyen önsegítő csoportot csinálni, hogy aki valahogy kijutott, annak hogy sikerült...”

Annak valószínű nem volt fura/csúnya külseje csak lehet traumatizált volt és kigyógyult belőle valamennyire.

Az a baj a fura külső szinte kivétel nélkül nagyon alacsony státuszt ad.

Mert a férfitársaid is fölényeskedve, gyakran bunkód szólnak hozzád és ha a nő azt látja, hogy nem tisztelnek a férfitársaid akkor bizony ő sem fog.

Amikor összejött egy barátnő mindig próbáltam elkerülni a szociális szituációkat mert tudtam nem fog jól elsülni, megfúrnak.

3 évig sikerült, jó is volt a kapcsolat, utána már nem tudtam elkerülni a szociális helyzeteket mert barátokra vágyott, így hamar meg is fúrtak és a szemében sokat estem, szakított is.

2023. jún. 16. 12:03
 54/92 anonim ***** válasza:
74%
Igen-igen tudjuk, a nők párválasztási szokásaivall leginkább az a baj a ronda/kövér/incel pasik szerint, hogy nem őket választják, hanem olyan férfit, aki számukra is vonzó. Számtalanszor bizonyították már az itteni incelek, hogy totálisan el vannak rugaszkodva a valóságtól. Mikor kérték linkeljenek átlagos nőket, nekiálltak bőven átlag feletti nőket linkelgetni, mondván ezt már elfogadnák barátnőnek meg odaböffentették, hogy hát ez max ilyen 6/10-as, miközben egy gyönyörű szép nőről volt szó. Rendszeresen írnak ki olyan kérdést, amiben a jó nő kifejezést használják, pl mikor klónozzák már a jó nőket (???), ennyi meg annyi fizetéssel lehet-e csinos, szép nőm stb stb. Van egy dagadt alkesz felhasználó, aki rendszeresen a szép, vékony és csinos nők után siránkozik. Némelyik incel azt várná el, hogy amelyik nő neki tetszik, az gondolkodás nélkül összejöjjön vele, mert ha nem akkor megy a köpködés, h milyen felszínes, szemét ez a nő is. Bőven álomvilágban él a többségük, instamodellek után nyavalyognak, aztán vérig vannak sértve, ha le merik írni, h márpedig náluk nem lesz esélyük, illetve h igen is a nőknek is fontos a külső és hogy vonzódjon a férfihoz, ha tetszik ez nekik, ha nem.
2023. jún. 16. 12:16
 55/92 anonim ***** válasza:
89%
54 azért jóval kevesebb jó nő van mint hinnéd. Faceapp smink anyámkínja világában már mindenkit szexbombának tart a környezete aki nem 120 kg. Te is a szélsőséges "már minden mindegy szal odamondok" incel véleményeket tudsz be általánosnak. Próbálj meg összehozni párokat akik szerinted azonos kategória. Esetek zömében meglátod hogy a csaj húzná a száját hogy neki nem oké a dolog mert szerinte jobbat érdemel
2023. jún. 16. 13:57
 56/92 anonim ***** válasza:
85%
Ahogy már valaki írta, incel nem a kinézetétől lesz valaki, hanem a viselkedésétől. Hogy lehet olyan leírni, hogy próbálj meg összehozni szerinted azonos kategóriájú embereket? :D az emberek úgy jönnek össze, hogy időt töltenek egymással, ettől lesznek fontosak a másiknak. Jó esetben. Csak az hiszi azt, hogy a külső a 90%ban meghatározó, akivel 3 mondatot nem lehet értelmesen beszélgetni.
2023. jún. 16. 14:12
 57/92 anonim ***** válasza:
25%

“Kéne egy ilyen önsegítő csoportot csinálni, hogy aki valahogy kijutott, annak hogy sikerült...”

Altalaban ketfele megoldas szokott ismetlodni. Vagy a bebuzulas, vagy idosebb, trampli, gyerekes nokkel jonnek ossze. Vagy a geomaxxing, de az ritka.

39F incel

2023. jún. 16. 15:58
 58/92 anonim ***** válasza:
94%

Ja, mert a melegeknél könnyebb?

40 évesen?

Szóba nem áll veled senki, ha nem nézel ki fullosan, és van pénzed, mert csóró, jól kinéző fiatalból van bőven:D

De ha egy nőnek nem kell, pasinak se fog, ez tévhit.

2023. jún. 16. 16:41
 59/92 anonim ***** válasza:
66%

"Ja, mert a melegeknél könnyebb?"

Azt nem tudom, mert hideg vagyok. A redditen szokott lenni az ilyen "meghato" incel ascending tortenetekbol.

Annyiban talan mas lehet, hogy a ferfiak izlese nem unifomizalt, mint a noke.

39F incel

2023. jún. 16. 16:56
 60/92 anonim ***** válasza:
32%
56-os ez a leglejártabb tévhit, hogy nem a külső miatt lesz valaki incel. A jellemétől viselkedésétől szerinted? Hát egyezzünk ki abban hogy a nem szép embereknél mikroszkóppal keresik a szálkát sármosaknál meg észre se veszik a gerendát. Én írtam ezt az összehozni egy kategóriás dolgot. Hát az esetek többségében márpedig így jönnek össze az emberek ha nem olyanok akiket valósággal zaklatnak a rajongók. Persze a sztori ezen elejét levágják mikor az utókornak mesélik
2023. jún. 16. 18:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!