Mit kezdenél a gyerekeddel ha kiderülne róla hogy incel?
30
Miért, a nők párválasztási szokásaival az égvilágon semmi gond?
Ne tegyünk már úgy! Csak ugye nem polkorrekt róla beszélni mert túl sok az érzékenyítő kampány a nők fele.
Ha sért ha nem sért a nők természetileg a legnagyobb státuszú férfiakhoz húznak, tőlük akarnak gyereket. A stàtuszt sok esetben meg a külső adja, de van amikor a vagyon /befolyás.
Azok akik azt mondják, hogy ki kell vágni magad olyan helyzetekben amikor a lányok aláznak, hogyan vágnák ki maguk ha az alábbi mondatot süti el a lány:
“Miért van ilyen ufó fejed?”
50
“Kéne egy ilyen önsegítő csoportot csinálni, hogy aki valahogy kijutott, annak hogy sikerült...”
Annak valószínű nem volt fura/csúnya külseje csak lehet traumatizált volt és kigyógyult belőle valamennyire.
Az a baj a fura külső szinte kivétel nélkül nagyon alacsony státuszt ad.
Mert a férfitársaid is fölényeskedve, gyakran bunkód szólnak hozzád és ha a nő azt látja, hogy nem tisztelnek a férfitársaid akkor bizony ő sem fog.
Amikor összejött egy barátnő mindig próbáltam elkerülni a szociális szituációkat mert tudtam nem fog jól elsülni, megfúrnak.
3 évig sikerült, jó is volt a kapcsolat, utána már nem tudtam elkerülni a szociális helyzeteket mert barátokra vágyott, így hamar meg is fúrtak és a szemében sokat estem, szakított is.
“Kéne egy ilyen önsegítő csoportot csinálni, hogy aki valahogy kijutott, annak hogy sikerült...”
Altalaban ketfele megoldas szokott ismetlodni. Vagy a bebuzulas, vagy idosebb, trampli, gyerekes nokkel jonnek ossze. Vagy a geomaxxing, de az ritka.
39F incel
Ja, mert a melegeknél könnyebb?
40 évesen?
Szóba nem áll veled senki, ha nem nézel ki fullosan, és van pénzed, mert csóró, jól kinéző fiatalból van bőven:D
De ha egy nőnek nem kell, pasinak se fog, ez tévhit.
"Ja, mert a melegeknél könnyebb?"
Azt nem tudom, mert hideg vagyok. A redditen szokott lenni az ilyen "meghato" incel ascending tortenetekbol.
Annyiban talan mas lehet, hogy a ferfiak izlese nem unifomizalt, mint a noke.
39F incel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!