Ez a szülõ egészséges vagy lusta?
Bevonja a gyereket a házimunkába, a szobáját saját maga tartja rendben, mellette tudnia kell fõzni, vasalni, teregetni, mosàst berakni, felmosni, porszívózni, bevásárolni
Csak ingyenes táborokba vagy nagyszülõkhöz mehet a nyáron, fizetõs táborba nem
Nem ad ki pénzt különórákra, sem furikázza õket
Nem jár fogadóórára, tanulásban nem segít
15-16 éves kortól dolgozni jár a gyerek minden nyáron
Nyelvvizsgára nem ad pénzt, emeltezzen a gyerek, mert az ingyen van.
18 felett nem viszi magával nyaralni vagy csak akkor ha kifizeti a részét
Érettségi/szakmunkásvizsga után azt mondja, hogy vagy otthon keres magának szakot, vagy elköltözik. Azt a pénzt odaadja, amit kajára meg tisztálkodási szerekre költene, de minden mást (ruha, fodrász, albérlet, bérlet) maga álljon.
Szimplán spúr.
Azzal mondjuk nem tudom, mi a baj, ha egy kamasz gyerek kiveszi a részét a háztartásban.
"Bevonja a gyereket a házimunkába, a szobáját saját maga tartja rendben, mellette tudnia kell fõzni, vasalni, teregetni, mosàst berakni, felmosni, porszívózni, bevásárolni"
Teljesen jó, képes lesz magát a gyerek ellátni
"Csak ingyenes táborokba vagy nagyszülõkhöz mehet a nyáron, fizetõs táborba nem"
Életemben nem voltam táborban és a gyerekem sem.
"Nem ad ki pénzt különórákra, sem furikázza õket"
Szintén. Minek q különóra? Furikazni se kell, van lába, bicikli, tömegközlekedes
"Nem jár fogadóórára, tanulásban nem segít"
Sosem jártam fogadó órán, mivel semmi probléma nem volt q gyerekkel. Tanulni se kell senkivel, ah q gyerek dolga.
"15-16 éves kortól dolgozni jár a gyerek minden nyáron"
Az enyém 13 évesen kezdte és nem csak nyáron-nem Magyarországon élünk.
"Nyelvvizsgára nem ad pénzt, emeltezzen a gyerek, mert az ingyen van."
Megertem ezt is
"18 felett nem viszi magával nyaralni vagy csak akkor ha kifizeti a részét"
Ez is normális.
"Érettségi/szakmunkásvizsga után azt mondja, hogy vagy otthon keres magának szakot, vagy elköltözik. Azt a pénzt odaadja, amit kajára meg tisztálkodási szerekre költene, de minden mást (ruha, fodrász, albérlet, bérlet) maga álljon."
Igaza van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!