Neveltszülő-nevelt gyerek flörtben meddig egészséges elmenni?
Figyelt kérdés
Párom előző kapcsolatából való felnőtt, már külön elő nevelt gyerekemmel néha flörtölgetünk egymással. Apró bókok, néha a fenekemre csap stb. Ezeket mind mások előtt, de egy ideje, ha egyedül vagyunk, már elég félreérthető celzásokat tesz nekem. Meddig lehet elmenni, ami még belefér?2023. febr. 8. 21:14
1/43 anonim válasza:
SEMENNYIRE!
Gusztustalan vagy. Neked lehetne több eszed, ha már te vagy az idősebb.
2/43 anonim válasza:
Semeddig. Kivéve, ha te vagy Woody Allen. De őt sem dicsérték meg érte.
3/43 anonim válasza:
Semennyire sem normális
Álljatok le mindketten mert ebből komolyabb ügy is lehet
5/43 A kérdező kommentje:
Én 39 éves nő vagyok ő meg 22 éves fiú. Nem kisgyerekkora óta nevelem. Mindig közvetlen volt és nehéz eldönteni hogy komolyan gondolja vagy csak poén.
2023. febr. 8. 21:27
6/43 A kérdező kommentje:
#3 na mesélj, pl mi😂
2023. febr. 8. 21:27
7/43 anonim válasza:
Há szerintem éled hihetetlen hogy poénból csapkodja a segged.. egyik pasi se csinál ilyet csak poénból
9/43 anonim válasza:
És szerinted mentség, hogy nem neveled? A férjeddel szemben attól még ugyanolyan ocsmány dolog. Szerencsétlen embernek van legalább még gyereke, vagy valami családtag, aki nem bánik féreg módon vele?
10/43 anonim válasza:
AZ a vicc, hogy jogilag semmi, ahogyan Woody Allennél sem lett semmi.
Ettől még erkölcsileg gyomorforgató az egész.
Egyre inkább az az érzésem, hogy az elmúlt napokban kiírt rokon-vonzódásokat (lány dugna az apjával, unokatestvérek vonzódnak egymáshoz, most meg ez a nev.szülő és gyerek vonzódás) szóval ezeket egyetlen troll írja ki, és csak jót röhög a sok felháborodott válaszon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!